- Дата и час: 19 Дек 2024, 20:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за административни съдии
|
|
Първа постъпила информация: два въпроса, могат да не те изслушат изцяло, прекъсват, искат примери, питат много по ЗАП, искали са сравнение между ЗАП и АПК, всеки влиза когато реши- информацията е от колежка ,която току що е излязла от изпита.
- edit
- Потребител
Привет на всички във форума и успех !
Браво Едит, а дали ми азначение как се падат двата въпроса-един от първата половина на конспекта,а втория от процеса.Предполагам че не може да бъде иначе.
А за сравненията ЗАП-АПК бях почти сигурна.Само с примерит4е не знам как ще бъде,особено с тези действия и бездействия....
Браво Едит, а дали ми азначение как се падат двата въпроса-един от първата половина на конспекта,а втория от процеса.Предполагам че не може да бъде иначе.
А за сравненията ЗАП-АПК бях почти сигурна.Само с примерит4е не знам как ще бъде,особено с тези действия и бездействия....
- kasidi
- Потребител
доколкото разбрах, първа половина от 1-18 втора останалите; говориш по изтеглените въпроси и после започват да питат
- edit
- Потребител
Успех Едит, ще ти стискаме палци да те питат по законите, които си чела. Да се надяваме, че до утре ЗУТ ще им е омръзнал и ще питат друго
- pipelota
- Потребител
Да, още сме в началото и изпитващите сигурно кипят от ентусиазъм. Към края ще е по-лесно Аз вече просто искам всичко да свърши и да заживея по-нормално.
- turtoise
- Младши потребител
ВЕДНАГА СЪОБЩАВАТ ОЦЕНКАТА ! ИСКАТ ПРИМЕРИ КЪМ ЗАДАВНИТЕ ОТ ТЯХ ВЪПРОСИ - всеки сам си избира от къде да дава пример.
- edit
- Потребител
А може ли някой такъв примерен "допълнителен" въпрос? и в какъв порядък са оценките ? надявам се - положителни ...?
- V_I_K_I
- Младши потребител
Пресен пример 5.80 на колежка от устния І комисия, ако не се оплетеш може и изобщо да не ти зададат допълн.въпроси Изслушват те хората са си говорили по Дерменджиев и по АПК/ЗАП което е действащо, допълн.въпрос например- как и къд се обжалват ПАМ, когато са наложени с нз постановление, също могат ли органите на спец контрол да отменят актове при упражняването му, обжалване на определения и разпореждания преди и сега/но си е включено във въпроса за касац обжалване/ ...обсъждали сме ги тез неща тук особено за ПАМ Важното е да не се отклоняваш и оплетеш, покажеш ли несигурност почват да дълбаят-включвайте картечниците , четете си учебниците /за теоретичните въпроси/, ЗАП и АПК /за порцеса/ и квото друго намерите за необходимо...
- ednaotvsicki
- Потребител
а по колко души влизат в залата? и колко време трае изпитването на 1 човек? /глупави въпроси, но ... ако знаете. помагат за психическата настройка./
- V_I_K_I
- Младши потребител
до ednaotvsicki:
да разбирам ли, че на "нашия човек" са се паднали ПАМ и са го питали само по въпроса?
да разбирам ли, че на "нашия човек" са се паднали ПАМ и са го питали само по въпроса?
- V_I_K_I
- Младши потребител
Не, чул е че са питали друг участник, на "моя човек" са се паднали вътрешноведомствените контроли /говорил е по учебника на Д/ и оспорване по адм.ред /по АПК/, не са го питали допълнително въпроси, извън тези които са изтеглени...
- ednaotvsicki
- Потребител
|
|