22071974 написа:Някой, който е бил на интервю за Митница Столична дали е получил обаждане Мисля, че одобрените кандидати след интервютата за Столична трябва да научат резултата днес, защото утре 21.08 е теста за Аерогара. Terra_s, имаш ли мнение по въпроса ....
Имам 22071974, но ще предпочета да го запазя за себе си, както и цялата информация, с която разполагам...
За съжаление, колкото и да не ми се искаше да се съглася, Impressed го е написал повече от точно...Аз само ще се подпиша под думите му и това ще бъде последният ми пост в тази тема:
impressed написа:Извинявайте, че се намесвам в разговора, но една част от пишещите в темата са се вкарали в страхотни филми В началото, докато четях vol.1, се радвах на ентусиазма на кандидатите, защото именно това е правилната нагласа за участие в конкурс, независимо по какъв повод се провежда такъв. След това нещата много рязко преминаха в недоверие, а накрая в откровена истерия. Истинска детска градина! Осъзнайте се! Прочетете отново vol.1 и vol. 2 и вижте какви неземни глупости са изписани. При това от хора, които имат реална възможност скоро да влязат в роля на контролен орган.
Естествено, че темата се чете от служители на агенцията. Но от чист интерес какви хора предстои да бъдат назначени. Лично аз се плаша от прочетеното тук.
В първата тема се опитах да помогна с информация дотолкова, доколкото считам, че това, което пиша няма да опорочи конкурса или мотивацията на кандидатите. Мненията си изтрих, защото в един по-късен етап разбрах, че пишещите тук реално не искат информация, а просто трибуна, за да изтерясват публично и да да получат възможност да обвинят Световната конспирация за неуспеха си.
И понеже осъзнавам, че не всички разбират от намеци, ще го кажа направо: "Върнете се назад в темата и прочетете отново мненията си. Гордеете ли се с тях? - Ако отговорът е "не", то тогава ги редактирайте."
В този ред на мисли успех на всички, за които пресявката тепърва предстои, както и да научават резултатите от нея. На останалите, приятно истерясване и вяра, че Световната конспирация и тъмните сили са им виновни за неуспеха...
Късмет...