начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот zda_1978 » 24 Авг 2012, 16:59

Успех на всички!
Русенци, споделете после колко долу-горе са били допуснати до интервю.....Не че вече ме интересува АМ /незнам дали някога пак ще се реша да кандидатства в такава корумпирана институция/, ама ми е любопитно от почти 700 кандидата колко са решили да допуснат........
zda_1978
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 24 Авг 2012, 17:01

Браво Варненци!Успех!Аз съм с буквата М!Но надали ще ми се обадят!Иначе се радвам искренно на всички!Успех! :D
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот vanci86 » 24 Авг 2012, 17:14

Здравейте,някои от Пловдив да е одобрен за интервю,има ли обаждания вече?
vanci86
Младши потребител

Мнениеот megan_lb » 24 Авг 2012, 17:44

treks5 написа:Е и аз съм на 31 ....
Успех и достойно представяне на всички.

п.п.и на всичкото отгоре чух как коментираха коментара на Ани Фер :) дословно :D :D :D

Честито на всички Варненци допуснати до интервю! "treks5" много се радвам за теб, ти беше от хората , които най- много помогнахте на всички Русенци,Софиянци и т. н. да се подготвят още по - добре за това интервю, бях сигурна че ще бъдеш сред класираните, имаш уникална фотографска памет и интелект!
Ани , Френчи и всички останали /Варненци и Бургазлии/ също се радвам за вас, желая ви много професионални успехи!
С всички вас този форум в ПЪРВАТА си част беше доста интересен и интензивен, когато казусите бяха върху задачи и закони! Заедно учихме, решавахме тестове за интелигентност и разсъждавахме върху законите! Заслужавате местата си в АМ ! Моите поздравления!
megan_lb
Младши потребител

Мнениеот sisa2012 » 24 Авг 2012, 17:47

ei nai setne da stignat i do varnenci.ve4e misleh ,4e nqma da e skoro .uspeh na vsi4ki.
sisa2012
Младши потребител

Мнениеот bbbboxxxx » 24 Авг 2012, 17:51

sisa2012 написа:ei nai setne da stignat i do varnenci.ve4e misleh ,4e nqma da e skoro .uspeh na vsi4ki.

Е как ще пропуснат , я виж какво време се е отворило! Завиждам на комисията, мен ме карат да уча.
bbbboxxxx
Нов потребител

Мнениеот impeks_g » 24 Авг 2012, 18:25

Е как ще пропуснат , я виж какво време се е отворило! Завиждам на комисията, мен ме карат да уча.

Твоето обучение започна ли?
impeks_g
Младши потребител

Мнениеот bbboxxx » 24 Авг 2012, 19:39

bbbboxxxx написа:
sisa2012 написа:ei nai setne da stignat i do varnenci.ve4e misleh ,4e nqma da e skoro .uspeh na vsi4ki.

:roll: Не смятах, че така съм се прочул из форума, та чак и подражатели вече съм завъдил...защото се съмнявам да имаме някаква роднинска обвързаност! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bbboxxx
Младши потребител

Мнениеот bbboxxx » 24 Авг 2012, 19:46

impeks_g написа:

Твоето обучение започна ли?

Не, спокойно Impeks_g просто както навсякъде вече и тук си създадохме фен групи:
1. Аз харесвам Maria Simova
2. Смърт на Детектив
3. Всички митничари са маскари
и т.н.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bbboxxx
Младши потребител

Мнениеот bromelia » 25 Авг 2012, 10:15

Искам да ви попитам по колко пъти сте се явявали на конкурс в АМ? При повторно явяване постигате ли по добър резултат? Мерси предварително ! :wink: :D :roll:
bromelia
Нов потребител

Мнениеот bbboxxx » 25 Авг 2012, 10:28

bromelia написа:Искам да ви попитам по колко пъти сте се явявали на конкурс в АМ? При повторно явяване постигате ли по добър резултат? Мерси предварително ! :wink: :D :roll:

Предполагам, че е за всички е различно и едва ли има закономерност. :roll:
Лично аз се явявам за първи път и кандидатствах само за двете места в София(Столична и Аерогарата). Но мога да кажа, че на вторият изпит за Аерогарата се чувствах доста по-спокоен и уверен, което по никакъв начин не означава, че там ще съм издържал теста :mrgreen:
bbboxxx
Младши потребител

Мнениеот stoqnova_13 » 25 Авг 2012, 12:28

До zda_1978 : Включи си ЛС, ако обичаш :D
stoqnova_13
Младши потребител

Мнениеот zda_1978 » 25 Авг 2012, 14:01

stoqnova_13 написа:До zda_1978 : Включи си ЛС, ако обичаш :D

Включих си ги
zda_1978
Младши потребител

Мнениеот 23062312 » 26 Авг 2012, 22:07

bategenko написа:Привет на всички участници в този форум.Явих се на конкурса за Митниц Столична,и разбира се не получих нито имейл,нито обаждане.Днес реших да звънна в Човешки ресурси,и от там ми отговориха,че на теста за интелигентност и на теста за професионална компетентност съм получил много добри и отлични резултати.На теста за интегритет,лоялност или както там му викат онези психотропни същества психолозите съм получил негативни резултати,какво ли значи това.Явно съм ненормален,може и да съм с болен мозък,защото отговорих на всички въпроси(90 на брой),това,което лично АЗ мисля,а не това кето някой иска да чуе,или което трябва да мисля.Прост пример,Имше въпрос дали като ученик съм бягал от час,отговорите бяха(никога,1-2 пъти,3-4 пъти,7-8 пъти нещо от този род),отговора ми беше 7-8 пъти.Сигурен съм,че всеки нормален човек,който е ходил на училище 11 или 12 г,е избягал от час поне няколко пъти,защо дасе правя на светец и да лъжа.Да,да ама не,както казваше великия Петко Бочаров лек му пръст.Явно съм тъпо копел,може и да съм психопат,може да съм различен,не знам вече.Утре е изпита за Митница Аерогара София.Разочарован съм,чудя се дали да отида.Ако отида,може да ми се подиграят още веднъж,а може пък да се окаже,че съм по тъп,отколкото е прието.Обръщам се с 1 молба към тези,които бяха поканени на интервю,ако имат малко кураж,нека да споделят какво отговориха те на въпроса за бягството от час,или ккв биха отговорили.Ще им бъда благодарен,а и на всички тук,които ще добавят коментар към моите психологически разсъждения.

Здравей!
Би ли казал ти на кой телефон звъня, за да получиш информация относно резултатите ти?
23062312
Нов потребител

Мнениеот gancho_ » 26 Авг 2012, 22:27

Успех на русенците, които ще се явяват утре на интервю,и все пак да кажат как е минало и колко човека са били.Благодаря.
gancho_
Младши потребител

Мнениеот vladimirova76 » 27 Авг 2012, 13:02

:lol: Здравейте колеги съфорумци!Отдавна не бях влизала тук,но повода по който искам да ви занимавам е все пак важен-поне за кандидатите за Митница Столична и Свиленград.На 23.08.2012 са обявени нови конкурси за 20 бр-Столична и 15-Свиленград.Документи се приемат до 5.09.12г.Ако някой има инфо каква е причината за новите конкурси,моля да сподели тук,лично аз съм много учудена
vladimirova76
Младши потребител

Мнениеот dedra » 27 Авг 2012, 15:13

23062312 написа:
bategenko написа:Привет на всички участници в този форум.Явих се на конкурса за Митниц Столична,и разбира се не получих нито имейл,нито обаждане.Днес реших да звънна в Човешки ресурси,и от там ми отговориха,че на теста за интелигентност и на теста за професионална компетентност съм получил много добри и отлични резултати.На теста за интегритет,лоялност или както там му викат онези психотропни същества психолозите съм получил негативни резултати,какво ли значи това.Явно съм ненормален,може и да съм с болен мозък,защото отговорих на всички въпроси(90 на брой),това,което лично АЗ мисля,а не това кето някой иска да чуе,или което трябва да мисля.Прост пример,Имше въпрос дали като ученик съм бягал от час,отговорите бяха(никога,1-2 пъти,3-4 пъти,7-8 пъти нещо от този род),отговора ми беше 7-8 пъти.Сигурен съм,че всеки нормален човек,който е ходил на училище 11 или 12 г,е избягал от час поне няколко пъти,защо дасе правя на светец и да лъжа.Да,да ама не,както казваше великия Петко Бочаров лек му пръст.Явно съм тъпо копел,може и да съм психопат,може да съм различен,не знам вече.Утре е изпита за Митница Аерогара София.Разочарован съм,чудя се дали да отида.Ако отида,може да ми се подиграят още веднъж,а може пък да се окаже,че съм по тъп,отколкото е прието.Обръщам се с 1 молба към тези,които бяха поканени на интервю,ако имат малко кураж,нека да споделят какво отговориха те на въпроса за бягството от час,или ккв биха отговорили.Ще им бъда благодарен,а и на всички тук,които ще добавят коментар към моите психологически разсъждения.

Здравей!
Би ли казал ти на кой телефон звъня, за да получиш информация относно резултатите ти?

Колега bategenko великия Петко Бочаров е все още жив и ако прочете вашия коментар за лека му пръст може и да сътвори още някоя крилата фраза от рода да, ама не
dedra
Потребител

Мнениеот bbboxxx » 27 Авг 2012, 15:19

vladimirova76 написа::lol: Здравейте колеги съфорумци!Отдавна не бях влизала тук,но повода по който искам да ви занимавам е все пак важен-поне за кандидатите за Митница Столична и Свиленград.На 23.08.2012 са обявени нови конкурси за 20 бр-Столична и 15-Свиленград.Документи се приемат до 5.09.12г.Ако някой има инфо каква е причината за новите конкурси,моля да сподели тук,лично аз съм много учудена

Причината почти никога не е съвсем ясна, но това няма и голямо значение! :lol:
Важното е, че на хората от София и Свиленград им се отваря още една възможност (пък може и на други). Така че тези който искат пак да пробват да действат и да не чакат последният момент, че в Столична започва да става хаос. Има само 2 служителки за прием на документи и за вече издържалите, и за тези който подават за новият конкурс. Обстановката се изнервя доста на моменти (особено около обедната почивка :mrgreen: ) и работата започва да върви доста бавно. Освен това за хората одобрени от конкурса със заповедта от 21.08.2012 няма кой да разясни нищо независимо какво питате (не е ясен дори крайният срок за подаване на документите за назначаване и датата на започване на курса на обучение. За справка се афишира само стац.тел. номер на г-жа Германова, но тя е на "турне" във Варна и Русе във връзка с интервютата там. Та дерзайте смело и упорито ....и по-отрано, че си има доста врътня.... :mrgreen:
bbboxxx
Младши потребител

Мнениеот krisi80 » 27 Авг 2012, 15:21

bbboxxx написа:
vladimirova76 написа::lol: Здравейте колеги съфорумци!Отдавна не бях влизала тук,но повода по който искам да ви занимавам е все пак важен-поне за кандидатите за Митница Столична и Свиленград.На 23.08.2012 са обявени нови конкурси за 20 бр-Столична и 15-Свиленград.Документи се приемат до 5.09.12г.Ако някой има инфо каква е причината за новите конкурси,моля да сподели тук,лично аз съм много учудена

Причината почти никога не е съвсем ясна, но това няма и голямо значение! :lol:
Важното е, че на хората от София и Свиленград им се отваря още една възможност (пък може и на други). Така че тези който искат пак да пробват да действат и да не чакат последният момент, че в Столична започва да става хаос. Има само 2 служителки за прием на документи и за вече издържалите, и за тези който подават за новият конкурс. Обстановката се изнервя доста на моменти (особено около обедната почивка :mrgreen: ) и работата започва да върви доста бавно. Освен това за хората одобрени от конкурса със заповедта от 21.08.2012 няма кой да разясни нищо независимо какво питате (не е ясен дори крайният срок за подаване на документите за назначаване и датата на започване на курса на обучение. За справка се афишира само стац.тел. номер на г-жа Германова, но тя е на "турне" във Варна и Русе във връзка с интервютата там. Та дерзайте смело и упорито ....и по-отрано, че си има доста врътня.... :mrgreen:

Колеги има ли обаждания за МЮгозападна :D
krisi80
Младши потребител

Мнениеот pp123 » 27 Авг 2012, 15:26

Здравейте, за Варна предполагам, че за интервютата вече са приключили да ги викат, аз не съм от тях, но желая УСПЕХ на всички допуснати.
pp123
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити