Здравейте!
Намира ли ви се тази наредба? Незнам точното й наименование - дали е Наредба за охранителната дейност или Наредба за частната охранителна дейност. Доколкото знам е публикувана в "Държавен в-к" бр.15/2004 г. от 24.02.2004 г. Но за съжаление нямам достъп до Държавен в-к.
Ще ви бъда много благодарен, ако ми помогнете!
- Дата и час: 21 Ное 2024, 23:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Наредба за охранителната дейност
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
[quote="Гост"]Ето и моят е-маил :
tus_eood@abv.bg
Благодаря ви предварително![/quote
Не стана ясно, що ни е твоят мейл?! Нале ти отговариха, или ти търсеш зяпознанство.....
tus_eood@abv.bg
Благодаря ви предварително![/quote
Не стана ясно, що ни е твоят мейл?! Нале ти отговариха, или ти търсеш зяпознанство.....
- Гост
Anonymous написа:"наредба за часната охранителна дейност". Можете да я вземете и копирате от най-близкото РПУ или РДВР, всеки служител на КОС, а и повечето районни инспектори я имат на бюрото си, не е необходимо да търсите оригинала в ДВ.
Това е точно така. Не разбирам, кой и защо ипраща мейли
- lordd
- Нов потребител
Е-майлът е предназначен за гостът, който е писал след моята тема, че ако си напиша адреса ще ми я изпрати по е-пощата. Предполага се, че човекът е усложлив и ще помогне! Какво толкова има за неразбиране!???? Точно такива като вас търдят запознанства, киснейки във форумите. Ясно е, че не помагате, поне не пречете на хората, които имат желание да свършат работата си!!!
Този форум започна да запада с всеки изминат ден!!!
Този форум започна да запада с всеки изминат ден!!!
- Гост
Явно никой от отговорилите до сега не е в течение, че няма наредба за частната охранителна дейност от около 2 години действа ЗАКОН ЗА ЧАСТНАТА ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ!!!, така че спокойно можете да го изтеглите от законите на lex-са. Просто го потърсете точно на коя страница от законите е.
- run
- Младши потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|