начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI IVAN RYS4EV

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI IVAN RYS4EV

Мнениеот maggy_b84@abv.bg » 29 Ное 2005, 11:04

MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI DOZENT IVAN RYS4EV.AKO NQKOI IMA TAKIVA LEKZII MPLQ DA MI GI PRATI NA E-MAILA maggy_b84@abv.bg.6TE BADA MN BLAGODARNA.BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!!!!!!!!!!!!!
maggy_b84@abv.bg

Мнениеот eti81 » 06 Дек 2005, 08:25

Hm,ti nzae6 li lezkiite na Ruschev kakvi sa?...takiva,4e ako ne si bila tam za teb 6te bade dosta trudno da razbere6 za kakvo stava vapros..taka,4e moje6 da otsko4i6 do SU i da poizkara6 njkoja druga :lol:
eti81

Мнениеот Nefertiti » 06 Дек 2005, 12:07

imam vsihki lekcii ot minalata godina no ne sa nabirani na PC.
rukopisni sa
ako te ustroiva varianta mi pi6i i 6te se razberem ne6to.
jenda_bg@yahoo.com
Nefertiti

Мнениеот Гост » 06 Дек 2005, 17:22

:? :( :cry: :roll: Моите съболезнования!
Гост

Re: MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI IVAN RYS4EV

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 16:24

maggy_b84@abv.bg написа:MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI DOZENT IVAN RYS4EV.AKO NQKOI IMA TAKIVA LEKZII MPLQ DA MI GI PRATI NA E-MAILA maggy_b84@abv.bg.6TE BADA MN BLAGODARNA.BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!!!!!!!!!!!!!
Ако не намериш въпросните лекции, имай предвид, че учебника на М.Павлова ще ти е анпълно достатъчен-все пак Русчев не е оъкрил топлата вода:)
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 14:25

[quote="maggy_b84@abv.bg"]MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI DOZENT IVAN RYS4EV.AKO NQKOI IMA TAKIVA LEKZII MPLQ DA MI GI PRATI NA E-MAILA maggy_b84@abv.bg.6TE BADA MN BLAGODARNA.BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!!!!!!!!!!!!!
Ако случайно някой от колегите разполага с тестове от минали години от изпитите на Русчев моля да ми ги изпрати на е-мейл или да ми пише!Благодаря!
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 14:27

Anonymous написа:
maggy_b84@abv.bg написа:MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI DOZENT IVAN RYS4EV.AKO NQKOI IMA TAKIVA LEKZII MPLQ DA MI GI PRATI NA E-MAILA maggy_b84@abv.bg.6TE BADA MN BLAGODARNA.BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!!!!!!!!!!!!!
Ако случайно някой от колегите разполага с тестове от минали години от изпитите на Русчев моля да ми ги изпрати на е-мейл или да ми пише!Благодаря!

Щеше да е добре ако си бях написала и е майла? :D
tedyana@abv.bg
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 16:32

какви тестове бе хора...........................боже какви юристи ще си имаме
Гост

Мнениеот Neli » 19 Яну 2006, 16:47

imam negovi lekcii i moga da ti gi pratia nna e-mail-6te ti struva 50 lv,ako te ustroiva pi6i mi na n_nn@abv.bg da yto4nim podrobnostite
Neli

Мнениеот гост » 20 Яну 2006, 16:38

Не търсете тестове, тази година изпита ще е устен, така че стягайте се!Имам вътрешна информация!Доцент Русчев се е наострил!
гост

hi

Мнениеот stefan28 » 20 Яну 2006, 16:52

миналата година бях на изпит при Русчев и теста на който се явих нямаше почти нищо общо с учебниците по ГП.А от лекциите му нищо не се разбираше! Всичко е много завъртяно и усукано а и на всичкото отгоре имаше казус от областта на семейното право!!! Беше ужасен!! От 80 човека само 7-8 го взехме! Поне така беше миналата година аз уча в Русенския Унив.
stefan28

Мнениеот got » 20 Яну 2006, 18:00

И аз лятото имам изпит при Русчев.Чуват се същите отзиви...Някой казваше, че изпитът ще е устен? :roll: Странно...Доколкото знам изпитва писмено.Плюс това на някои хора нарочно им правел проблеми ( на лична основа)...Не знам дали е вярно, но почвам да се притеснявам...
got
Младши потребител

Мнениеот Гост » 23 Яну 2006, 13:39

гост написа:Не търсете тестове, тази година изпита ще е устен, така че стягайте се!Имам вътрешна информация!Доцент Русчев се е наострил!

Otde taq informatsiya za izpita pri dots. Ivan Ruschev? Stranno e, nqkaksi...

Ama ajde de, da vidim
Гост

Мнениеот Гост » 23 Яну 2006, 18:27

Neli написа:imam negovi lekcii i moga da ti gi pratia nna e-mail-6te ti struva 50 lv,ako te ustroiva pi6i mi na n_nn@abv.bg da yto4nim podrobnostite

Нели,извинявай, но кой нормален студент ще ти даде 50 лв. за лекции.
Гост

zdr

Мнениеот krum » 31 Яну 2006, 00:59

zdravei. ne znam kakvi sa lekciite na rus4ev i za6to to4no tiah tyrsi6 no mislia 4e u4ebnika na maria pavlova 6te ti svyr6i 4udesna rabota magi
krum

Мнениеот eti81 » 31 Яну 2006, 11:24

Lekziite na Rus4ev sa mn 6antavi i haoti4ni-ne znma dori dokolko i te var6at rabota na testa mu-to v nego ima ot vsi4ko-semeino,ve6tno...zatova si bjhme mn i naesen.Lo6ata iznenada na esen be6e,4e izpita be6e usten..imah kasmet,4e me izpita asisitenta,ne jelaeh sblasak s Rus4ev sas sigurnost.Sega vse pak sam 5-ti kurs,taka 4e en znam ot togava nakade se razvivat ne6tata....6te6e da izdava njkakvi"svitazi",ama mai o6te gi njma :lol:
eti81

Мнениеот got » 31 Яну 2006, 11:53

Добре, де...Не мен от по-горните курсове ми се кълнат, че лекциите си искал. :lol:
Между впрочем - някой минал ли е устен изпит при него?Как минава? :roll: По -гадно ли от писмения?
got
Младши потребител

Мнениеот danielapencheva » 31 Яну 2006, 11:53

Ne 4e iskam da Vi pla6a, no naistina se stqgajte, za6toto Rus4ev izpitva mnogo gadno. Men me skasa na redovniq, no za moj golqm kasmet minah na popravkata. Sega sam 3-ti kurs. Minalata godina ima6e test s kazus + 1 vapros za razvivane, a pak na popravkata ima6e pak test, no otvoren i pak kazus. Na popravkata ot 104 minahme samo 27 kato pove4e ot 4 nqma6e. Taka 4e otsega po4vajte da u4ite, za6toto naistina ima vsi4ko v testovete.
A za u4ebnika na Mariq Pavlova, toj mnogo ne go priznava, postoqnno i osporva6e tvardeniqta, taka 4e trqbva da mu se nau4at negovite gluposti. Hi4 ne Vi zablazqwam, napravo gorki4kite! Stiskam palci! :)
danielapencheva
Нов потребител

Мнениеот got » 31 Яну 2006, 11:54

Добре, де...Не мен от по-горните курсове ми се кълнат, че лекциите си искал. :lol:
Между впрочем - някой минал ли е устен изпит при него?Как минава? :roll: По -гадно ли от писмения?
got
Младши потребител

Мнениеот Rethera » 31 Яну 2006, 14:10

danielapencheva написа:A za u4ebnika na Mariq Pavlova, toj mnogo ne go priznava, postoqnno i osporva6e tvardeniqta, taka 4e trqbva da mu se nau4at negovite gluposti. Hi4 ne Vi zablazqwam, napravo gorki4kite! Stiskam palci! :)

Ами той като не признава колегите си, и него никой няма да го признава! Това не му ли е ясно?
Добре че нямах "честта " да ме изпитва той.
Rethera

Следваща

Назад към Лекции и материали