начало

Юридическият факултет на УНСС стигна до полуфинал на международно състезание по медиация Юридическият факултет на УНСС стигна до полуфинал на международно състезание по медиация

vapros4e

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

vapros4e

Мнениеот Me4o » 04 Яну 2005, 10:03

Mnogo se izvinqvam za tapi4koto vapros4e,no stana li minimalnata rabotna zaplata 150 lv. i ako moje da mi poso4ite postanovlenieto,s koeto e prieta
Me4o

Re: vapros4e

Мнениеот Anita_79 » 04 Яну 2005, 10:07

Да стана, в момента не съм сигурна за нормативния акт, но го казаха по новините, мисля че на 2-ри беше.
Anita_79

Мнениеот Me4o » 04 Яну 2005, 10:10

Ama koi e normativniq akt,6toto me pitat,a az kato urist se izlagam:)
Me4o

Мнениеот geryvesy » 04 Яну 2005, 11:19

Колега по принцип акта, с който се обявява това е: постановление на МС, но в аписа няма публикувано такова, така че не съм сигурна дали е обнародвано. Не можах да го намеря никъде.
geryvesy
Младши потребител

Назад към Трудово право