- Дата и час: 21 Ное 2024, 21:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
дознатели
|
|
Doznateli
Bih iskala i az da se vklucha v izpalnenia sas smisal i sadarjanie spor. I taka svobodni mesta za doznateli ne se obqvqvat NIKADE, vapreki zakona.
Назначаване на държавна служба
Чл.180. (1) Постъпването на държавна служба в МВР се предхожда от конкурс.
(2) Обявлението за конкурса се публикува в регистъра по чл.61, ал.1 от Закона за администрацията и в един централен или местен ежедневник.
Tova e izvadka ot zakona za MVR, koito mai nikoi ot vas ne e chel, no chestno kazano mai ne ste izpusnali nishto, zshtoto prosto zakona NE SE SPAZVA.
Назначаване на държавна служба
Чл.180. (1) Постъпването на държавна служба в МВР се предхожда от конкурс.
(2) Обявлението за конкурса се публикува в регистъра по чл.61, ал.1 от Закона за администрацията и в един централен или местен ежедневник.
Tova e izvadka ot zakona za MVR, koito mai nikoi ot vas ne e chel, no chestno kazano mai ne ste izpusnali nishto, zshtoto prosto zakona NE SE SPAZVA.
- dva
- Младши потребител
ЗНАМ, ЧЕ СТЕ УМНИ И ТИЧАТЕ ПО НПК И НК, НИЕ ПЪК ПРОСТИТЕ ГЛАВИ СИ ЗНАЕМ ФИНИКИЕЦА...
БЛАГОДАРИЯ, ЧЕ СТЕ МИ УМНИ ТА ДА ИМА КАКВО ДА УПРАВИЯМЕ НА КЛИЕНТИТЕ СИ...
А ОТ СТАРО ВРЕМЕ СЕ НОСИ УМА НА ПОЛИЦАЯ - ВСЕКИ ГО ЗНАЕ.
- gavril
- Младши потребител
gavril написа:ЗНАМ, ЧЕ СТЕ УМНИ И ТИЧАТЕ ПО НПК И НК, НИЕ ПЪК ПРОСТИТЕ ГЛАВИ СИ ЗНАЕМ ФИНИКИЕЦА...
.............а тук се вижда колко е твоя ум. Давай, "управяй", дето се вика!
- dinev
- Потребител
Здравей gosho72, ти си минал по този път и знае как стоят нещата. Ь всъщност от къде разбра че има обявена бройка за дознатели, ако не е тайна.
- dva
- Младши потребител
Абе колеги,които тепърва смятате да се явявате на конкурси за дознатели в МВР,не разбрахте ли,че тези конкурси са абсолютна пародия.Ако искате да си загубите времето- кандидатствайте !
На мен ми губиха времето година и осем месеца. Явих се на всичките им възможни глупави тестове-Тест за интелигентност( понеже не се разбира един юрист доколко е интелигентен ,та трябва в МВР да го преценяват),Физически тест,всевъзможни медицински прегледи-все едно,че избират космонавти за луната,юридически изпит...той пък за какво беше тоя изпит като психолога преценява кой става и кой не става...,тест по ЗЗКИ,хиляда интервюта с офицерите,на които те гледат все едно си криминален престъпник кандидатстващ незнайно защо за тази система....тук вече може да се разсъждава...Хилят се на факти от биографията,въртиш се като пумпал само и само да ги убедиш
че смисъла на живота ти е да работиш в МВР.Накрая някакъв тъпчо ти се излигавя на психотеста и те пита пееш ли,готвиш ли и други подобни глупости,които за мен не са критерии за това дали мога да правя оглед на труп или не.Предпочитат деца на полицаи и военни-
"наши хора" така да се каже.Съжалявам,че се подложих на цялото това унижение и загубих толкова време да си намеря нормална работа,
за която не е важно чичото на лелята на братовчеда на стринка ти, дали е бил някога в затвора за кражба на кокошка или не.Намразила съм ги до дъното на душата за всичко ,което ми причиниха тези....полицаи и смятам да си го изкарам на дознателите когато му дойде времето- упражнявайки адвокатска професия.
Ще ги разигравам както си искам.Да им е честито на МВР-то !
На мен ми губиха времето година и осем месеца. Явих се на всичките им възможни глупави тестове-Тест за интелигентност( понеже не се разбира един юрист доколко е интелигентен ,та трябва в МВР да го преценяват),Физически тест,всевъзможни медицински прегледи-все едно,че избират космонавти за луната,юридически изпит...той пък за какво беше тоя изпит като психолога преценява кой става и кой не става...,тест по ЗЗКИ,хиляда интервюта с офицерите,на които те гледат все едно си криминален престъпник кандидатстващ незнайно защо за тази система....тук вече може да се разсъждава...Хилят се на факти от биографията,въртиш се като пумпал само и само да ги убедиш
че смисъла на живота ти е да работиш в МВР.Накрая някакъв тъпчо ти се излигавя на психотеста и те пита пееш ли,готвиш ли и други подобни глупости,които за мен не са критерии за това дали мога да правя оглед на труп или не.Предпочитат деца на полицаи и военни-
"наши хора" така да се каже.Съжалявам,че се подложих на цялото това унижение и загубих толкова време да си намеря нормална работа,
за която не е важно чичото на лелята на братовчеда на стринка ти, дали е бил някога в затвора за кражба на кокошка или не.Намразила съм ги до дъното на душата за всичко ,което ми причиниха тези....полицаи и смятам да си го изкарам на дознателите когато му дойде времето- упражнявайки адвокатска професия.
- eliana
- Потребител
Наистина съжалявам, че сте се почувствали по този начин, колежке! За жалост доста често нещата в тази система стоят точно по този начин. Успех в адвокатското поприще!
- dinev
- Потребител
eliana написа:Абе колеги,които тепърва смятате да се явявате на конкурси за дознатели в МВР,не разбрахте ли,че тези конкурси са абсолютна пародия.Ако искате да си загубите времето- кандидатствайте !
МНОГО ДОБРЕ СТЕ РЕШИЛИ-ИЗКАРВАЙТЕ ИМ ГО ЗА ДА ИМАТ СТРАХ НА ЮРИСТА, АДВОКАТ...
САМО СЕ МИСЛЯТ ЗА УМНИ ТИЯ ПОЛИЦАИ, А СА ТАКИВА КОМПЛЕКСАРИ
- gavril
- Младши потребител
Абе колеги,които тепърва смятате да се явявате на конкурси за дознатели в МВР,не разбрахте ли,че тези конкурси са абсолютна пародия.Ако искате да си загубите времето- кандидатствайте !
- gavril
- Младши потребител
Колега,резултатите от психотеста са класифицирана информация и няма да разберете защо сте скъсан.Ако кандидатствате втори път за
тази система психолозите се влияели от първия психотест.Така ми каза
кадровика.Аз също се поинтересувах да разбера какво не ми е наред.
Там където кандидатствах за работа ми обясниха,че дори при тях не
идват психо изследванията, а само заключението- неблагоприятно.
Така че и те не знаят каква е причината. Е ,не мога да отрека ,че и там работят свестни хора,кадровиците искрено съжаляваха ,че няма да отида аз при тях,но както и да е...Обаче пак има вратичка да пробием стената-те само си мислят ,че един път като си отрязан на психотеста и край за цял живот.Следователите( ако не ги ликвидират окончателно) могат да се прехвърлят в МВР без изпити,но струва ли
си всичкото това за една заплатка от 500 лева, нощни дежурства и т.н.
Когато се бяхме излъгали, тогава да ни бяха назначили.
Не е трябвало да казваш на психолога,че ти е провалил живота...да
му правиш евалата.Аз излизам с друг номер:ще му благодаря,че е разрешил важна дилема в живота ми-спечелила съм конкурс за длъжност със заплата 1000 лева,но съм се колебаела дали да се
откажа от МВР ,тъйкато съм много добра точно в тази работа и щях да
бъда много полезна за системата ,а и работата не е много трудна.
Котка по гръб пада ли ??? Винаги трябва да си победител,дори когато губиш.
тази система психолозите се влияели от първия психотест.Така ми каза
кадровика.Аз също се поинтересувах да разбера какво не ми е наред.
Там където кандидатствах за работа ми обясниха,че дори при тях не
идват психо изследванията, а само заключението- неблагоприятно.
Така че и те не знаят каква е причината. Е ,не мога да отрека ,че и там работят свестни хора,кадровиците искрено съжаляваха ,че няма да отида аз при тях,но както и да е...Обаче пак има вратичка да пробием стената-те само си мислят ,че един път като си отрязан на психотеста и край за цял живот.Следователите( ако не ги ликвидират окончателно) могат да се прехвърлят в МВР без изпити,но струва ли
си всичкото това за една заплатка от 500 лева, нощни дежурства и т.н.
Когато се бяхме излъгали, тогава да ни бяха назначили.
Не е трябвало да казваш на психолога,че ти е провалил живота...да
му правиш евалата.Аз излизам с друг номер:ще му благодаря,че е разрешил важна дилема в живота ми-спечелила съм конкурс за длъжност със заплата 1000 лева,но съм се колебаела дали да се
откажа от МВР ,тъйкато съм много добра точно в тази работа и щях да
бъда много полезна за системата ,а и работата не е много трудна.
Котка по гръб пада ли ??? Винаги трябва да си победител,дори когато губиш.
- eliana
- Потребител
Всичко е за добро,колега.Така трупаме опит.И аз се бях хванала като удавник за сламка за това дознание, но сега изпитвам огромно облекчение,че се оттървах - да им бачкам на прокурорите,да не съм луда ?! Както измениха НПК-то не е чак толкова привлекателно да си дознател.Освен това проучването беше доста неприятно,искаха да знаят такива неща,каквито не споделям и с най-добрите си приятели,
при това подкрепено с документи... И аз бях с огромно желание за работа, в момента също имам огромно желание за работа и то особено за наказателни делца. Ще мирише на сяра като мина по коридорите на РПУ-то, а като си отворя устата-ззззззззз-змийска отрова ще пръска. Шегичка !
Притиснява ме обаче друго, какво става с тази информация която събираха за нас, унищожава ли се кадровото дело или се архивира някъде. А колкото до това ,че МВР не чете този форум, не е вярно, има едни службици дето всичко четат.
Като адвокат ще бъдеш много по-добре,уверена съм в това.Аз лично се запознах с една брокерка на недвижими имоти, която като научи ,че съм с такова образование, веднага изяви желание да работим заедно.Само вписването да стане на есен.С две нотариални
дела този месец си изкарвам същия доход,но без нощни дежурства,
без да ме командва ,който си иска, и без да се притиснявам с кой си пия кафето.
А това,което пишем тук е полезна информация за бъдещите
зайци ентусиасти като нас.
при това подкрепено с документи... И аз бях с огромно желание за работа, в момента също имам огромно желание за работа и то особено за наказателни делца. Ще мирише на сяра като мина по коридорите на РПУ-то, а като си отворя устата-ззззззззз-змийска отрова ще пръска. Шегичка !
Притиснява ме обаче друго, какво става с тази информация която събираха за нас, унищожава ли се кадровото дело или се архивира някъде. А колкото до това ,че МВР не чете този форум, не е вярно, има едни службици дето всичко четат.
Като адвокат ще бъдеш много по-добре,уверена съм в това.Аз лично се запознах с една брокерка на недвижими имоти, която като научи ,че съм с такова образование, веднага изяви желание да работим заедно.Само вписването да стане на есен.С две нотариални
дела този месец си изкарвам същия доход,но без нощни дежурства,
без да ме командва ,който си иска, и без да се притиснявам с кой си пия кафето.
А това,което пишем тук е полезна информация за бъдещите
зайци ентусиасти като нас.
- eliana
- Потребител
2006
Пуснато на: 24 Юни 2006 12:53 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Донякъде сте права колежке !Бях се хванал с това дознание като удавник за сламка !Може пък сега като младши адвокат да ми провърви най-сетне и на мен в живота !
Не съм предполагал,че това е била една долна и просташка институция !Трябваше да се опитам да кандидатствувам,че да го разбера !
Не зная какви са им критериите-за полицаи си подбират хора ,които едвам са завършили средно образование,с ниско интелектуално ниво.А хора,имащи необходимото образование и професионална квалификация и най-важното,желание и готовност за работа се спират по един долен и некоректен начин !!!
Но не се заблуждавайте,че върху т.нар.психолози не се оказва влияние !Чрез този психоизпит просто си елеминират нежеланите хора !!!И тъй като имах много добра правна подготовка и ниво на интелигентност не им оставаше нищо друго,освен тук да ми подложат динена кора!
Мисля,че е било редно да ми се каже,че съм неподходящ и нежелан още при подаването на документите.Нямаше да се засегна - напротив !А сега тази служба съм я намразил от дъното на душата си-ще я мразя докато съм жив !!!
колега като адвокат ще имаш възможност да ги габаркаш колкото искаш и доста пари ще си изкараш на техен гръб.
да живее дознанието и тъпаците, които го гонят ...
Пуснато на: 24 Юни 2006 12:53 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Донякъде сте права колежке !Бях се хванал с това дознание като удавник за сламка !Може пък сега като младши адвокат да ми провърви най-сетне и на мен в живота !
Не съм предполагал,че това е била една долна и просташка институция !Трябваше да се опитам да кандидатствувам,че да го разбера !
Не зная какви са им критериите-за полицаи си подбират хора ,които едвам са завършили средно образование,с ниско интелектуално ниво.А хора,имащи необходимото образование и професионална квалификация и най-важното,желание и готовност за работа се спират по един долен и некоректен начин !!!
Но не се заблуждавайте,че върху т.нар.психолози не се оказва влияние !Чрез този психоизпит просто си елеминират нежеланите хора !!!И тъй като имах много добра правна подготовка и ниво на интелигентност не им оставаше нищо друго,освен тук да ми подложат динена кора!
Мисля,че е било редно да ми се каже,че съм неподходящ и нежелан още при подаването на документите.Нямаше да се засегна - напротив !А сега тази служба съм я намразил от дъното на душата си-ще я мразя докато съм жив !!!
колега като адвокат ще имаш възможност да ги габаркаш колкото искаш и доста пари ще си изкараш на техен гръб.
да живее дознанието и тъпаците, които го гонят ...
- gavril
- Младши потребител
Човече, нали си юрист. Докога ще вярваш на слухове пуснати от "сульо и пульо"??? Вярвай на очите си!!! Чети ЗСВ, там пише кой стаж се признава за юридически и кой не.
- bignik
- Младши потребител
Назад към Обсъждане на законопроекти
|
|