начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Остъкляване на балкон/тераса

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Остъкляване на балкон/тераса

Мнениеот nnqkoi » 15 Авг 2022, 09:29

Купих апартамент наскоро. Половината тераса е затворена (с дървена дограма стара) и пространството пред двете стаи е разделено на две чрез врата (също дървена и стара). Искам да ги сменя. Но скоро разбрах, че всъщност за това трябвало разрешение. Не знам дали старите собственици са имали. Сега плана е да се сложи ПВЦ и съответно стъкло. Няма да е от пода до тавана (има нещо като тухлен/стоманен/ каменен парапет - не знам как се води). Не знам и дали това е тераса или балкон. Необходимо ли ми е разрешение от някого и какво по точно.
nnqkoi
Нов потребител

Re: Остъкляване на балкон/тераса

Мнениеот guest1 » 15 Авг 2022, 12:16

В България вариантите са два:
    1.Ако питаш - може да ти разрешат, може да не разрешат.
    2. Ако не питаш - правиш си каквото си решил.
Човек винаги може да се държи добре с онези, които са му безразлични.
Оскар Уайлд, „Портретът на Дориан Грей“

Това е само мнение, не сте длъжни да се съобразявате с него.
guest1
Активен потребител

Назад към Строителство и регулация