начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

влизане на решение в сила

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

влизане на решение в сила

Мнениеот artandi » 10 Юли 2018, 13:47

Здравейте,
Въпросът ми е откога влиза в сила решение на апелативен съд, което е необжалваемо. От датата на постановяването му или от връчването му на страната. Въобще някой ще ми го връчи ли.

Още

Страна съм по дело за делба. Печеля търга, но обжалвах постановление за разпределение на суми. Апелативен съд отхвърля молбата ми за обжалваното постановление. Кога трябва да внеса парите за имота, който съм спечелила на търга, седем дни от от влизане в сила на решение на апелативен съд или трябва да чакам някакъв документ от съдебен изпълнител.

Благодаря Ви предварително
artandi
Нов потребител

Re: влизане на решение в сила

Мнениеот ivanov_p » 11 Юли 2018, 06:55

Решението влиза в сила от постановяването му.
Щом сте спечелили търга е трябвало да внесете парите, които СИ разпределя, иначе какво сте обжалвали?
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Общи дискусии