Здравейте колеги,
Работих като юрисконсулт в държавна администрация, след като постъпих на служба на третия месец се смени ръководството и след още три месеца новото ръководство реши, че не съм нужен (или може би не си върша работата качествено, или съм некомпетентен) и ме прекратиха в срока на изпитване по чл. 12 ЗДСл. Въпросът ми е доколко това би ме затруднило при търсене на нова работа включително отново на държавна служба. Все пак бъдещият работодател ще се интересува защо съм съкратен. Благодаря ви предварително.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 06:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Питане при прекратяване на служебното правоотношение
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Питане при прекратяване на служебното правоотношение
Не мисля, че би следвало да имате проблеми при търсене на нова работа. Юрист сте, интелигентен човек сте, сами дори би следвало да Ви търсят. Ще си намерите работа.
- katerinakuch
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|