начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Питане при прекратяване на служебното правоотношение

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Питане при прекратяване на служебното правоотношение

Мнениеот ivan89 » 31 Май 2018, 11:34

Здравейте колеги,

Работих като юрисконсулт в държавна администрация, след като постъпих на служба на третия месец се смени ръководството и след още три месеца новото ръководство реши, че не съм нужен (или може би не си върша работата качествено, или съм некомпетентен) и ме прекратиха в срока на изпитване по чл. 12 ЗДСл. Въпросът ми е доколко това би ме затруднило при търсене на нова работа включително отново на държавна служба. Все пак бъдещият работодател ще се интересува защо съм съкратен. Благодаря ви предварително.
ivan89
Нов потребител

Re: Питане при прекратяване на служебното правоотношение

Мнениеот katerinakuch » 02 Юни 2018, 20:33

Не мисля, че би следвало да имате проблеми при търсене на нова работа. Юрист сте, интелигентен човек сте, сами дори би следвало да Ви търсят. Ще си намерите работа.
katerinakuch
Активен потребител

Назад към Общи дискусии