начало

Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите Разумният подход е КС да отговори дали председател на върховен съд с изтекъл мандат може да бъде избран за изпълняващ функциите

MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI IVAN RYS4EV

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI IVAN RYS4EV

Мнениеот maggy_b84@abv.bg » 29 Ное 2005, 11:04

MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI DOZENT IVAN RYS4EV.AKO NQKOI IMA TAKIVA LEKZII MPLQ DA MI GI PRATI NA E-MAILA maggy_b84@abv.bg.6TE BADA MN BLAGODARNA.BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!!!!!!!!!!!!!
maggy_b84@abv.bg

Мнениеот eti81 » 06 Дек 2005, 08:25

Hm,ti nzae6 li lezkiite na Ruschev kakvi sa?...takiva,4e ako ne si bila tam za teb 6te bade dosta trudno da razbere6 za kakvo stava vapros..taka,4e moje6 da otsko4i6 do SU i da poizkara6 njkoja druga :lol:
eti81

Мнениеот Nefertiti » 06 Дек 2005, 12:07

imam vsihki lekcii ot minalata godina no ne sa nabirani na PC.
rukopisni sa
ako te ustroiva varianta mi pi6i i 6te se razberem ne6to.
jenda_bg@yahoo.com
Nefertiti

Мнениеот Гост » 06 Дек 2005, 17:22

:? :( :cry: :roll: Моите съболезнования!
Гост

Re: MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI IVAN RYS4EV

Мнениеот Гост » 12 Дек 2005, 16:24

maggy_b84@abv.bg написа:MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI DOZENT IVAN RYS4EV.AKO NQKOI IMA TAKIVA LEKZII MPLQ DA MI GI PRATI NA E-MAILA maggy_b84@abv.bg.6TE BADA MN BLAGODARNA.BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!!!!!!!!!!!!!
Ако не намериш въпросните лекции, имай предвид, че учебника на М.Павлова ще ти е анпълно достатъчен-все пак Русчев не е оъкрил топлата вода:)
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 14:25

[quote="maggy_b84@abv.bg"]MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI DOZENT IVAN RYS4EV.AKO NQKOI IMA TAKIVA LEKZII MPLQ DA MI GI PRATI NA E-MAILA maggy_b84@abv.bg.6TE BADA MN BLAGODARNA.BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!!!!!!!!!!!!!
Ако случайно някой от колегите разполага с тестове от минали години от изпитите на Русчев моля да ми ги изпрати на е-мейл или да ми пише!Благодаря!
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 14:27

Anonymous написа:
maggy_b84@abv.bg написа:MOLQ ZA LEKZII PO GRAJDANSKO PRAVO PRI DOZENT IVAN RYS4EV.AKO NQKOI IMA TAKIVA LEKZII MPLQ DA MI GI PRATI NA E-MAILA maggy_b84@abv.bg.6TE BADA MN BLAGODARNA.BLAGODARQ PREDVARITELNO!!!!!!!!!!!!!!!
Ако случайно някой от колегите разполага с тестове от минали години от изпитите на Русчев моля да ми ги изпрати на е-мейл или да ми пише!Благодаря!

Щеше да е добре ако си бях написала и е майла? :D
tedyana@abv.bg
Гост

Мнениеот Гост » 19 Яну 2006, 16:32

какви тестове бе хора...........................боже какви юристи ще си имаме
Гост

Мнениеот Neli » 19 Яну 2006, 16:47

imam negovi lekcii i moga da ti gi pratia nna e-mail-6te ti struva 50 lv,ako te ustroiva pi6i mi na n_nn@abv.bg da yto4nim podrobnostite
Neli

Мнениеот гост » 20 Яну 2006, 16:38

Не търсете тестове, тази година изпита ще е устен, така че стягайте се!Имам вътрешна информация!Доцент Русчев се е наострил!
гост

hi

Мнениеот stefan28 » 20 Яну 2006, 16:52

миналата година бях на изпит при Русчев и теста на който се явих нямаше почти нищо общо с учебниците по ГП.А от лекциите му нищо не се разбираше! Всичко е много завъртяно и усукано а и на всичкото отгоре имаше казус от областта на семейното право!!! Беше ужасен!! От 80 човека само 7-8 го взехме! Поне така беше миналата година аз уча в Русенския Унив.
stefan28

Мнениеот got » 20 Яну 2006, 18:00

И аз лятото имам изпит при Русчев.Чуват се същите отзиви...Някой казваше, че изпитът ще е устен? :roll: Странно...Доколкото знам изпитва писмено.Плюс това на някои хора нарочно им правел проблеми ( на лична основа)...Не знам дали е вярно, но почвам да се притеснявам...
got
Младши потребител

Мнениеот Гост » 23 Яну 2006, 13:39

гост написа:Не търсете тестове, тази година изпита ще е устен, така че стягайте се!Имам вътрешна информация!Доцент Русчев се е наострил!

Otde taq informatsiya za izpita pri dots. Ivan Ruschev? Stranno e, nqkaksi...

Ama ajde de, da vidim
Гост

Мнениеот Гост » 23 Яну 2006, 18:27

Neli написа:imam negovi lekcii i moga da ti gi pratia nna e-mail-6te ti struva 50 lv,ako te ustroiva pi6i mi na n_nn@abv.bg da yto4nim podrobnostite

Нели,извинявай, но кой нормален студент ще ти даде 50 лв. за лекции.
Гост

zdr

Мнениеот krum » 31 Яну 2006, 00:59

zdravei. ne znam kakvi sa lekciite na rus4ev i za6to to4no tiah tyrsi6 no mislia 4e u4ebnika na maria pavlova 6te ti svyr6i 4udesna rabota magi
krum

Мнениеот eti81 » 31 Яну 2006, 11:24

Lekziite na Rus4ev sa mn 6antavi i haoti4ni-ne znma dori dokolko i te var6at rabota na testa mu-to v nego ima ot vsi4ko-semeino,ve6tno...zatova si bjhme mn i naesen.Lo6ata iznenada na esen be6e,4e izpita be6e usten..imah kasmet,4e me izpita asisitenta,ne jelaeh sblasak s Rus4ev sas sigurnost.Sega vse pak sam 5-ti kurs,taka 4e en znam ot togava nakade se razvivat ne6tata....6te6e da izdava njkakvi"svitazi",ama mai o6te gi njma :lol:
eti81

Мнениеот got » 31 Яну 2006, 11:53

Добре, де...Не мен от по-горните курсове ми се кълнат, че лекциите си искал. :lol:
Между впрочем - някой минал ли е устен изпит при него?Как минава? :roll: По -гадно ли от писмения?
got
Младши потребител

Мнениеот danielapencheva » 31 Яну 2006, 11:53

Ne 4e iskam da Vi pla6a, no naistina se stqgajte, za6toto Rus4ev izpitva mnogo gadno. Men me skasa na redovniq, no za moj golqm kasmet minah na popravkata. Sega sam 3-ti kurs. Minalata godina ima6e test s kazus + 1 vapros za razvivane, a pak na popravkata ima6e pak test, no otvoren i pak kazus. Na popravkata ot 104 minahme samo 27 kato pove4e ot 4 nqma6e. Taka 4e otsega po4vajte da u4ite, za6toto naistina ima vsi4ko v testovete.
A za u4ebnika na Mariq Pavlova, toj mnogo ne go priznava, postoqnno i osporva6e tvardeniqta, taka 4e trqbva da mu se nau4at negovite gluposti. Hi4 ne Vi zablazqwam, napravo gorki4kite! Stiskam palci! :)
danielapencheva
Нов потребител

Мнениеот got » 31 Яну 2006, 11:54

Добре, де...Не мен от по-горните курсове ми се кълнат, че лекциите си искал. :lol:
Между впрочем - някой минал ли е устен изпит при него?Как минава? :roll: По -гадно ли от писмения?
got
Младши потребител

Мнениеот Rethera » 31 Яну 2006, 14:10

danielapencheva написа:A za u4ebnika na Mariq Pavlova, toj mnogo ne go priznava, postoqnno i osporva6e tvardeniqta, taka 4e trqbva da mu se nau4at negovite gluposti. Hi4 ne Vi zablazqwam, napravo gorki4kite! Stiskam palci! :)

Ами той като не признава колегите си, и него никой няма да го признава! Това не му ли е ясно?
Добре че нямах "честта " да ме изпитва той.
Rethera

Следваща

Назад към Лекции и материали