ПП: що не ги натопите тези нещастници от дознанието и МВР изобщо на пресата. сега моментът е повече от подходящ
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
mypoints написа:уважаеми eliana и gosho72, от написаното от вас в тази тема разбирам напълно вашето разочерование.
ПП: що не ги натопите тези нещастници от дознанието и МВР изобщо на пресата. сега моментът е повече от подходящ
gavril написа:2006
Пуснато на: 24 Юни 2006 12:53 pm Заглавие:
-------------------------------------------------------------------------
да живее дознанието и тъпаците, които го гонят ...
brendan написа:mypoints написа:уважаеми eliana и gosho72, от написаното от вас в тази тема разбирам напълно вашето разочерование.
I TI LI TIKVO, MISLISH CHE DOZNATELITE SA VINOVNI ZA VSICHNO.
gosho72 написа: [b]Трудно ми е да повярвам,че юрист имащ две и повече години юридически стаж-независимо дали е като адвокат,съдебен изпълнител,нотариус или още повече като съдия или прокурор ще зареже професионалната си кариера и ще тръгне да става дознател,като се подлага на изпит по:проверка на обща култура и интелигентност,изпит по правна подготовка и най-вече на т.нар "психоизпит",където някакъв нещастник с титла "психолог" /специалност ,която няма никаква обществена значимост и респект - явно извън системата на МВР/ ще му се лигави и ще го подлага на унижения.
Вие уважаеми читатели на форума какво бихте казали за това решение на законодателя .
...
Казваш "МайHата му!" и напред към нови хоризонти! Повярвай и аз нееднократно съм я казвал тази "магическа" думичкаслед предишни поредни конкурси и уйдурми по разните здравни каси, инспекции, агенции и прочее "-ции"! Е на мене ми било писано да стана дознател, на тебе ще е нещо друго, , на трети -трето... Поздрав от мен!
Назад към Обсъждане на законопроекти
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта