- Дата и час: 21 Ное 2024, 21:21 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нотариалните такси поскъпват двойно
|
|
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Нотариалните такси поскъпват двойно
Справедливо е и заплатите и всички такси да нараснат двойно, защо само нотариалните такси ?
- Bai_Ganjo
- Потребител
А май се чува че от есента всички сделки ще минават на реална стойност през банкова сметка на нотариуса. То май от 2007ма се приказва. Дали ще стане така?
- vesko1234
- Нов потребител
Ако имаш добър адвокат, той ще отъни сметката на нотариуса. Все пак аз ден и нощ си блъскам главата как да направя така, че да изхитря нещо.
Голям мръсник станах, а бях малък.
Впрочем неслучайно навремето са си правели замени и продажби на предварителен договор (на пълномощно), впрочем живота е буйна река, едва ли ще се примири.
Голям мръсник станах, а бях малък.
Впрочем неслучайно навремето са си правели замени и продажби на предварителен договор (на пълномощно), впрочем живота е буйна река, едва ли ще се примири.
- ivan_lawyer3
- Потребител
Впрочем, и неслучайно обявяването на предварителен договор за окончателен излиза поне два пъти по-скъпо от нотариален акт за продажба. И неслучайно "прехвърлянето" с пълномощни на собственост" води до много дела - но нека има работа и за адвокатите.
а и на разписка да си продават имотите ще чакат 10 години и тогава обстоятелствена проверка...
а и на разписка да си продават имотите ще чакат 10 години и тогава обстоятелствена проверка...
Поздрави!!!
- jegosan
- Потребител
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Обсъждане на законопроекти
|
|