начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс

Мнениеот fifi83 » 06 Авг 2012, 12:06

aris_koen написа:
inoxbs написа:Възможно ли е само в неделя, т.е. вчера да са звъняли? В почивен ден и то в края около 18-19 часа, предвид писаното от колегите-кандидати тук, а днес вече да са започнали интервютата.

Защо само в края? Ако са почнали да прозвъняват от към 9 часа...ако са допуснати 200-300 човека ...ще ги прозвънят до вечерта..., отделно пращат и мейл задължително :P

Според мен са си сложили една горна граница на броя допуснати кандидати до интервю. Да кажем, че са решили да интервюират първрите 70... Защото в противен случай ако в Свиленград са били 3 дена интервютата, при три пъти повече кандидати във Варна, ако се предположи, че във Варна справилите се със теста е същият процент като успели в Свиленград, то интервютата във Варна би трябвало да са тогава 9 дена... Което ми звучи абсурдно. :D И съм склонна да вярвам, че навсякъде ще се обадят на първите 70-80. Дано да не съм права, де.
fifi83
Младши потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:07

Можем да говорим за прозрачност тогава, когато се обяви списъка с назначените. Заедно с решените им тестове и автобиографии. :D
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот daritt » 06 Авг 2012, 12:08

inoxbs написа:
aris_koen написа:
inoxbs написа:Според мен това качване на неиздържалите и дори на издържалите на сайта на митницата не е редно, защото аз лично желая да има някаква конфиденциалност. Не е нужно всички да знаят къде кандидатствам, кога, защо и как съм се представила. Да не говорим, че има хора, които към днешна дата не са безработни и може да им се създаде проблем от досегашния работодател.

Не можеш да се сърдиш, че има ПРОЗРАЧНОСТ :wink: Щом това те притеснява, никой не те кара насила да кандидатстваш! :P

Все още не може да се говори за прозрачност. Когато разберем кои са започнали и кой на кого е човек, тогава можем да го твърдим със сигурност. Бургас е малък град и всичко се знае.
А това за кандидатстването "насила" , ще ме извиниш, но звучи елементарно.

inoxbs, тук вече те подкрепям напълно.
daritt
Младши потребител

Мнениеот vaness » 06 Авг 2012, 12:09

Не можеш да се сърдиш, че има ПРОЗРАЧНОСТ :wink: Щом това те притеснява, никой не те кара насила да кандидатстваш! :P[/quote]

Все още не може да се говори за прозрачност. Когато разберем кои са започнали и кой на кого е човек, тогава можем да го твърдим със сигурност. Бургас е малък град и всичко се знае.
А това за кандидатстването "насила" , ще ме извиниш, но звучи елементарно.[/quote]

Е чак пък елементарно..аз съм съугласна с aris_koen. Бургас е малък град,но не е чак толкова малък ,че да можете да разберете всички,които са започнали и кой на кого е човек :))И все пак такива са условията за участие в конкурс в АМ-ако се страхуваш за работата си-не кандидатстваш и това е

Само не разбрах автобиографиите защо са ти?????!!!??
Последна промяна vaness на 06 Авг 2012, 12:11, променена общо 1 път
vaness
Потребител

Мнениеот aris_koen » 06 Авг 2012, 12:11

:arrow:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:39, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:20

aris_koen написа:
inoxbs написа: Когато разберем кои са започнали и кой на кого е човек, тогава можем да го твърдим със сигурност. Бургас е малък град и всичко се знае.

Не можеш да ме убедиш, че имаш ресурсите да разбереш в случай, че има манипулация! :P

inoxbs написа:А това за кандидатстването "насила" , ще ме извиниш, но звучи елементарно.

Кандидатстваш за работа и работодателят публикува списък на допуснатите, което е ЧАСТ от конкурсната процедура...Това не е ли прозрачност и какво трябва да те притеснява? Ако се криеш от сегашния си работодател си е твой проблем :P

Тогава защо няма списък на допуснатите за интервю и за назначените? Къде е прозрачността? В крайна сметка, това е много по-важно. Защо ги крият, за да не лъсне всичко ли?
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:23

vaness написа:Не можеш да се сърдиш, че има ПРОЗРАЧНОСТ :wink: Щом това те притеснява, никой не те кара насила да кандидатстваш! :P

А това за кандидатстването "насила" , ще ме извиниш, но звучи елементарно.[/quote]

Е чак пък елементарно..аз съм съугласна с aris_koen. Бургас е малък град,но не е чак толкова малък ,че да можете да разберете всички,които са започнали и кой на кого е човек :))И все пак такива са условията за участие в конкурс в АМ-ако се страхуваш за работата си-не кандидатстваш и това е

Само не разбрах автобиографиите защо са ти?????!!!??[/quote]

Абсолютно всичко ще се разбере, повярвай ми. По имена след това ще мога да ти кажа, кой какъв е и на кого е. Автобиографиите са важни, за да се види какъв стаж и опит имаш. Ако си била някъде сервитьорка не мисля, че и да си решиш теста си подходяща за тази длъжност. Тук говорим за опит и интегритет, а не само да заемаш бройка.
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 06 Авг 2012, 12:25

:idea:
aris_koen
Потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:29

:lol:
inoxbs написа: Защо ги крият, за да не лъсне всичко ли?

Не знам как и какво лъсва, но съм убеден, че и да има финтове, то те няма да са видими за "широката публика" :mrgreen:[/quote]

В голяма грешка си. :mrgreen:
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 06 Авг 2012, 12:35

inoxbs"

Абсолютно всичко ще се разбере, повярвай ми. По имена след това ще мога да ти кажа, кой какъв е и на кого е. Автобиографиите са важни, за да се види какъв стаж и опит имаш. Ако си била някъде сервитьорка не мисля, че и да си решиш теста си подходяща за тази длъжност. Тук говорим за опит и интегритет, а не само да заемаш бройка.[/quote]

Много скептично си настроена.Щом си толкова предубедена защо кандидатства?Аз несмятам,че вс е решено и са избрани всички,а ние си губим времето.
Не съм съгласна и с коментара ти за сервитьорките.Аз съм била такава,както смятам и маса още народ.Ест не защото ми харесва,но докато учиш това е удобно като работа.Сега знаеш ли какво правя ...продавачка съм и какво да си стоя такава ли ?Незнам каква ти е работата,но мн трудно се намира нещо нормално.Образованието ми е мн добро и ми се работи нещо с което мога да се похваля.Ако си мислиш че не ми се е работило нещо по специалността мн се лъжеш,но аз си имам цели и дори и да не стане тук ще продължа да си търся добра работа.
Като си е златна работата си остани там,ние сервитьорките и с кофти работа ще се опитваме ;)
frenchi
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 06 Авг 2012, 12:36

:idea: k:
aris_koen
Потребител

Мнениеот alpina » 06 Авг 2012, 12:37

някой по-рано във форума беше попитал, защо пликовете имат номера, що за анонимен тест е? Ако имам познат които проверява теста, може ли да задраска грешния ми отг. и да ми поправи теста след като съм му казал кой номер съм?!
alpina
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 06 Авг 2012, 12:39

Нерабрах от къде си,но тук във Варна са ниски заплатите и работа няма.Или стаж или връзки ти трябват...баси ядоса ме честно!!!
frenchi
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 06 Авг 2012, 12:40

:idea:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:40, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:42

Съжалявам, ако съм засегнала неволно някого, но аз си имам моя гледна точка, която споделям в момента. Ако ще говорим за качествен избор из между 1000 човека, мисля, че там трябва да са най-добрите. Ако това не е така, означава, че пак по ганьовски ще си уреждаме нашите хора и се обезсмисля целия конкурс.

Не съм настроена скептично.
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:42

Съжалявам, ако съм засегнала неволно някого, но аз си имам моя гледна точка, която споделям в момента. Ако ще говорим за качествен избор из между 1000 човека, мисля, че там трябва да са най-добрите. Ако това не е така, означава, че пак по ганьовски ще си уреждаме нашите хора и се обезсмисля целия конкурс.

inoxbs
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 06 Авг 2012, 12:42

:arrow:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:40, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот frenchi » 06 Авг 2012, 12:46

Ами там явно имат хубави работи без стаж,ние нямаме.Хващаме се на работа там откъдето ни се обадят,а не където искаме.
frenchi
Младши потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 12:48

frenchi написа:Ами там явно имат хубави работи без стаж,ние нямаме.Хващаме се на работа там откъдето ни се обадят,а не където искаме.

Важното е да имаш "връзки". :mrgreen:
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 06 Авг 2012, 12:51

inoxbs написа:Съжалявам, ако съм засегнала неволно някого, но аз си имам моя гледна точка, която споделям в момента. Ако ще говорим за качествен избор из между 1000 човека, мисля, че там трябва да са най-добрите. Ако това не е така, означава, че пак по ганьовски ще си уреждаме нашите хора и се обезсмисля целия конкурс.

Абе момиченце ти какво си мислиш,че който е имал кофти работа е ............. и нестава за работата ли ?Малко се съвземи ако обичаш,защото освен че е обидно мнението ти не е и реално!!!!Би ли ми обяснила какво трябваше да работя ? Завършила съм Търговската гимназия -Счетоводна отчетност и Икономияеския университет-Финанси .Като си търсих работа не видях обява от банка или др фин институция да пише ''искаме хора без стаж''Аз си знам колко съм търсила и как във Варна няма абс никаква работа и не плащат добре така че си запази мнението за себе си !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
frenchi
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити