z_stoqnova написа:Току що ми се обадиха. Във сряда съм на интерю /за Бургас/.
честито, и да пишеш после как е минало
УСПЕХ
|
|
z_stoqnova написа:Току що ми се обадиха. Във сряда съм на интерю /за Бургас/.
ani_fer написа:z_stoqnova написа:Току що ми се обадиха. Във сряда съм на интерю /за Бургас/.
Браво! Успех в сряда
vaness написа:fifi83 написа:vaness не искам да те обидя, но може би си мъничка за тази длъжност ... Според мен човек на 23 все още не е изграден като личност. Не те познавам, може да си отговорен човек, но знам аз как съм мислила на 23 и как разсъждавам сега (на 30). Не се отказвай да търсиш, дори и да не стане тук. Животът е пред нас. България има нужда от нас.
Да разбирам ли,че ако съм на 50 пък вече ще съм старичка тепърва да изграждам някакви други навици, освен изградените ми до момента "сервитьорски" такива? Не се обиждам и не се опитвам да се заяждам. Просто мисля,че всеки един човек има право да кандидатства и има право на шанс за работа. Какво й е толкова на АМ? Човек не се ражда научен и ако е буден и интелигентен може още по-бързо ще навлезе в работата и от някой 30 годишен. Затова и няма възрастова граница.
P.S. Аз също съм на 30 години и се радвам , че съм стигнала дотук в конкурса. Независимо как ще се справя на интервюто се чувствам доволна от себе си! Кандидатствах съвсем на шега и не се впрягам толкова,защото в момента имам задоволителна работа. Това обаче, не ме спира да подавам документи и да се явявам на конкурси за да не губя тренинг
rainbolldash написа:Здравейте на всички,току що се връщам от изпита в Софийския , за въпросите няма какво да добавя ,бяха същите като тези които доста хора преди мен са изброили, изтеглихме 3-ти вариант.За моето представяне мога да кажа ,че не съм очарована,теста за професионална компетентност си го реших и съм убедена ,че всички отговори са ми верни,но от този за интелигентност,дори нямах време да прочета условията на повечето математически задачи , камо ли да ги сметна ,така ,че се надявам да съм се справила с логическите и да съм уцелила някой от математическите и цифровите редици И нещото което най-много ме узадачи е ,че продължават само тези които имат НАД 70 процента на теста за интелигентност , над 70 процента на професионалния и съответно ,ако са преминали успешно и теста за лоялност.Успех на колегите и дано се видим на обучението ,макар и да се съмнявам за мен , аз съм винаги песимист когато се отнася за мен
rainbolldash написа:Здравейте на всички,току що се връщам от изпита в Софийския , за въпросите няма какво да добавя ,бяха същите като тези които доста хора преди мен са изброили, изтеглихме 3-ти вариант.За моето представяне мога да кажа ,че не съм очарована,теста за професионална компетентност си го реших и съм убедена ,че всички отговори са ми верни,но от този за интелигентност,дори нямах време да прочета условията на повечето математически задачи , камо ли да ги сметна ,така ,че се надявам да съм се справила с логическите и да съм уцелила някой от математическите и цифровите редици И нещото което най-много ме узадачи е ,че продължават само тези които имат НАД 70 процента на теста за интелигентност , над 70 процента на професионалния и съответно ,ако са преминали успешно и теста за лоялност.Успех на колегите и дано се видим на обучението ,макар и да се съмнявам за мен , аз съм винаги песимист когато се отнася за мен
vaness написа:Не бих могла да зная какви отговорности ще поемам на тази длъжност. Незнаех и какви отговорности ще поема на първата си сериозна работа, когато бях на 22, но взех че се справих. Нямаше да зная дали ще мога да ги поема,ако не бях опитала. Други пък се изплашиха от тези отговорности и просто си отидоха ....въпрос на личен избор
inoxbs написа:vaness написа:Не бих могла да зная какви отговорности ще поемам на тази длъжност. Незнаех и какви отговорности ще поема на първата си сериозна работа, когато бях на 22, но взех че се справих. Нямаше да зная дали ще мога да ги поема,ако не бях опитала. Други пък се изплашиха от тези отговорности и просто си отидоха ....въпрос на личен избор
vaness, нужно ли е да се обяснява колко е сериозна тази професия и с какво ще се занимаваш? Наркотици, трафик на хора, контрабандни стоки и т.н и т.н. И тук ако не си отговорен и ако не знаеш къде се намираш- здраве му кажи.
vaness написа:inoxbs написа:vaness написа:Не бих могла да зная какви отговорности ще поемам на тази длъжност. Незнаех и какви отговорности ще поема на първата си сериозна работа, когато бях на 22, но взех че се справих. Нямаше да зная дали ще мога да ги поема,ако не бях опитала. Други пък се изплашиха от тези отговорности и просто си отидоха ....въпрос на личен избор
vaness, нужно ли е да се обяснява колко е сериозна тази професия и с какво ще се занимаваш? Наркотици, трафик на хора, контрабандни стоки и т.н и т.н. И тук ако не си отговорен и ако не знаеш къде се намираш- здраве му кажи.
Нужно е, нужно е. Не видях никъде в обявата да е пояснено,че се търсят инспектори в такива отдели,занимаващи се със трафик на хора,наркотрафик и т.н. Хаха хайде да не се взимаме толкова на сериозно преди още да сме назначени )
aris_koen написа:Започвам работа в "Борба с наркотрафика" На 14-ти ми почва първия модул от обученията в София
aris_koen написа:Започвам работа в "Борба с наркотрафика" На 14-ти ми почва първия модул от обученията в София
|
|
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 18 госта