начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс

Мнениеот pp123 » 06 Авг 2012, 14:25

z_stoqnova написа:Току що ми се обадиха. Във сряда съм на интерю :D /за Бургас/.

честито, и да пишеш после как е минало
УСПЕХ
pp123
Младши потребител

Мнениеот diditko81 » 06 Авг 2012, 14:26

ani_fer написа:
z_stoqnova написа:Току що ми се обадиха. Във сряда съм на интерю :D /за Бургас/.

Браво! Успех в сряда :wink:

Само обаждане ли имаш или и мейл. И от коя група си от тази преди обед или от следобедната?
diditko81
Младши потребител

Мнениеот diditko81 » 06 Авг 2012, 14:30

Имам в предвид групите за теста в бургас,нали бяха от преди обед и следобед.
diditko81
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 06 Авг 2012, 14:31

vaness написа:
fifi83 написа:vaness не искам да те обидя, но може би си мъничка за тази длъжност ... Според мен човек на 23 все още не е изграден като личност. Не те познавам, може да си отговорен човек, но знам аз как съм мислила на 23 и как разсъждавам сега (на 30). Не се отказвай да търсиш, дори и да не стане тук. Животът е пред нас. България има нужда от нас. :P

Да разбирам ли,че ако съм на 50 пък вече ще съм старичка тепърва да изграждам някакви други навици, освен изградените ми до момента "сервитьорски" такива? Не се обиждам и не се опитвам да се заяждам. Просто мисля,че всеки един човек има право да кандидатства и има право на шанс за работа. Какво й е толкова на АМ? Човек не се ражда научен и ако е буден и интелигентен може още по-бързо ще навлезе в работата и от някой 30 годишен. Затова и няма възрастова граница.
P.S. Аз също съм на 30 години и се радвам , че съм стигнала дотук в конкурса. Независимо как ще се справя на интервюто се чувствам доволна от себе си! Кандидатствах съвсем на шега и не се впрягам толкова,защото в момента имам задоволителна работа. Това обаче, не ме спира да подавам документи и да се явявам на конкурси за да не губя тренинг :)

Да разбирам ли,че ако съм на 50 пък вече ще съм старичка тепърва да изграждам някакви други навици, освен изградените ми до момента "сервитьорски" такива? За съжаление си е точно така. Човек, който е станал на 50, не е пожелал да работи нещо друго, а не че не е имал възможност.
И аз в момента работя, взеха ме без стаж и опит, без връзки, "кризата" беше започнала ... средата на 2009. Заплатата ми беше 350 лв, ако бях сервитьорка може би щях да вземам повече. Стигнала съм момент, в който заплащането ме удовлетворява, но процеса на работа не. От както съм почнала работа във фирмата, не съм спряла да се развивам и няма да спра.
А АМ е отгорна длъжност, нима наркотрафика не е сериозен проблем....
Аз за себе си знам, че не се справих добре на тестовете, така че не тая огромни надежди, че ще ми се обадят. Човек първо трябва да е наясно със собствените си възможности и отговорностите, които евентуално ще поеме.
fifi83
Младши потребител

Мнениеот z_stoqnova » 06 Авг 2012, 14:35

Преди 15 мин ми се обадиха, все още нямам получено писмо на emai. Бях в сутрешната група в Бургас в малката зала. Благодаря на всички за пожеланията. Ще пиша как е минало в сряда.l
z_stoqnova
Младши потребител

Мнениеот vaness » 06 Авг 2012, 14:38

Не бих могла да зная какви отговорности ще поемам на тази длъжност. Незнаех и какви отговорности ще поема на първата си сериозна работа, когато бях на 22, но взех че се справих. Нямаше да зная дали ще мога да ги поема,ако не бях опитала. Други пък се изплашиха от тези отговорности и просто си отидоха ....въпрос на личен избор
vaness
Потребител

Мнениеот rainbolldash » 06 Авг 2012, 14:39

Здравейте на всички,току що се връщам от изпита в Софийския , за въпросите няма какво да добавя ,бяха същите като тези които доста хора преди мен са изброили, изтеглихме 3-ти вариант.За моето представяне мога да кажа ,че не съм очарована,теста за професионална компетентност си го реших и съм убедена ,че всички отговори са ми верни,но от този за интелигентност,дори нямах време да прочета условията на повечето математически задачи , камо ли да ги сметна :( ,така ,че се надявам да съм се справила с логическите и да съм уцелила някой от математическите и цифровите редици :oops: И нещото което най-много ме узадачи е ,че продължават само тези които имат НАД 70 процента на теста за интелигентност , над 70 процента на професионалния и съответно ,ако са преминали успешно и теста за лоялност.Успех на колегите и дано се видим на обучението :D ,макар и да се съмнявам за мен , аз съм винаги песимист когато се отнася за мен :D
rainbolldash
Нов потребител

Мнениеот vaness » 06 Авг 2012, 14:43

rainbolldash написа:Здравейте на всички,току що се връщам от изпита в Софийския , за въпросите няма какво да добавя ,бяха същите като тези които доста хора преди мен са изброили, изтеглихме 3-ти вариант.За моето представяне мога да кажа ,че не съм очарована,теста за професионална компетентност си го реших и съм убедена ,че всички отговори са ми верни,но от този за интелигентност,дори нямах време да прочета условията на повечето математически задачи , камо ли да ги сметна :( ,така ,че се надявам да съм се справила с логическите и да съм уцелила някой от математическите и цифровите редици :oops: И нещото което най-много ме узадачи е ,че продължават само тези които имат НАД 70 процента на теста за интелигентност , над 70 процента на професионалния и съответно ,ако са преминали успешно и теста за лоялност.Успех на колегите и дано се видим на обучението :D ,макар и да се съмнявам за мен , аз съм винаги песимист когато се отнася за мен :D

На нас доколкото ни обясниха трябва да имаш над 70% от теста за професионална компетентност, над 50% от теста за интелигентност и успешен тест за лоялност
vaness
Потребител

Мнениеот z_stoqnova » 06 Авг 2012, 14:44

rainbolldash написа:Здравейте на всички,току що се връщам от изпита в Софийския , за въпросите няма какво да добавя ,бяха същите като тези които доста хора преди мен са изброили, изтеглихме 3-ти вариант.За моето представяне мога да кажа ,че не съм очарована,теста за професионална компетентност си го реших и съм убедена ,че всички отговори са ми верни,но от този за интелигентност,дори нямах време да прочета условията на повечето математически задачи , камо ли да ги сметна :( ,така ,че се надявам да съм се справила с логическите и да съм уцелила някой от математическите и цифровите редици :oops: И нещото което най-много ме узадачи е ,че продължават само тези които имат НАД 70 процента на теста за интелигентност , над 70 процента на професионалния и съответно ,ако са преминали успешно и теста за лоялност.Успех на колегите и дано се видим на обучението :D ,макар и да се съмнявам за мен , аз съм винаги песимист когато се отнася за мен :D

Процентите за теста за интелигентност за над 50 за да те допуснат, над 70 са за теста за професионална компетентност.
z_stoqnova
Младши потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 14:57

vaness написа:Не бих могла да зная какви отговорности ще поемам на тази длъжност. Незнаех и какви отговорности ще поема на първата си сериозна работа, когато бях на 22, но взех че се справих. Нямаше да зная дали ще мога да ги поема,ако не бях опитала. Други пък се изплашиха от тези отговорности и просто си отидоха ....въпрос на личен избор

vaness, нужно ли е да се обяснява колко е сериозна тази професия и с какво ще се занимаваш? Наркотици, трафик на хора, контрабандни стоки и т.н и т.н. И тук ако не си отговорен и ако не знаеш къде се намираш- здраве му кажи. :(
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот vaness » 06 Авг 2012, 15:08

inoxbs написа:
vaness написа:Не бих могла да зная какви отговорности ще поемам на тази длъжност. Незнаех и какви отговорности ще поема на първата си сериозна работа, когато бях на 22, но взех че се справих. Нямаше да зная дали ще мога да ги поема,ако не бях опитала. Други пък се изплашиха от тези отговорности и просто си отидоха ....въпрос на личен избор

vaness, нужно ли е да се обяснява колко е сериозна тази професия и с какво ще се занимаваш? Наркотици, трафик на хора, контрабандни стоки и т.н и т.н. И тук ако не си отговорен и ако не знаеш къде се намираш- здраве му кажи. :(

Нужно е, нужно е. Не видях никъде в обявата да е пояснено,че се търсят инспектори в такива отдели,занимаващи се със трафик на хора,наркотрафик и т.н. Хаха хайде да не се взимаме толкова на сериозно преди още да сме назначени :))
vaness
Потребител

Мнениеот rainbolldash » 06 Авг 2012, 15:14

Изрично ни повториха НАД 70 процента на двата теста.Все пак бях най-отпред изключвам възможността да не съм разбрала.И аз се чудя защо на другите места 50 , а тук 70 :shock:
rainbolldash
Нов потребител

Мнениеот inoxbs » 06 Авг 2012, 15:17

vaness написа:
inoxbs написа:

Нужно е, нужно е. Не видях никъде в обявата да е пояснено,че се търсят инспектори в такива отдели,занимаващи се със трафик на хора,наркотрафик и т.н. Хаха хайде да не се взимаме толкова на сериозно преди още да сме назначени :))

Аз вече работя в структурата. Мисли ти дали ще си назначена. :mrgreen:
inoxbs
Младши потребител

Мнениеот gmhgmh » 06 Авг 2012, 15:18

Е мммм София!
gmhgmh
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 06 Авг 2012, 15:19

:idea:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:38, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот vaness » 06 Авг 2012, 15:21

Аз вече работя в структурата. Мисли ти дали ще си назначена. :mrgreen:[/quote]

Хахаха ясно.Сега вече разбрах защо си толкова заядлива със нас-непросветените и неназначените, безотговорните и нямащи идея кооолко е ОГРОМЕН товар ще трябва да поемат на плещите си. :) Ще поживеем и ще видим :))
vaness
Потребител

Мнениеот vaness » 06 Авг 2012, 15:23

aris_koen написа:Започвам работа в "Борба с наркотрафика" :shock: На 14-ти ми почва първия модул от обученията в София :shock:

Браво ! :D Успехи и занапред ти желая! :)
vaness
Потребител

Мнениеот ani_fer » 06 Авг 2012, 15:24

aris_koen написа:Започвам работа в "Борба с наркотрафика" :shock: На 14-ти ми почва първия модул от обученията в София :shock:

Браво! Честито, aris_koen! Сега да не ни изоставиш тук... проверявай ни от време на време :P
ani_fer
Потребител

Мнениеот livana90 » 06 Авг 2012, 15:25

Браво, aris_koen честито!! Ти си нашата гордост, и аз се явявах за Свиленград. Дано мине нормално и леко обучението ти, и да пуснат още места да идвам и аз! Извинявай за въпроса ама мъж или жена си?
Късмет
livana90
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 06 Авг 2012, 15:27

vaness ти от Варна ли беше.Извинявам се за въпроса,но не следях толкова кой от къде :) Аз съм от посредствените с тебе съм ;)))) Не я слушай!Днеска имаш утре не ;)
frenchi
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити