- Дата и час: 23 Ное 2024, 11:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:37, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
хахаах залагам на мъж:) Честито и от мен,много успехи )))))))))))))))
- frenchi
- Младши потребител
aris_koen написа:Започвам работа в "Борба с наркотрафика" На 14-ти ми почва първия модул от обученията в София
Честито и от мен Да мине леко обучението ти и да бъдеш доволен, удовлетворен и полезен в работата си /останах с впечатление, че си мъж/
Относно изпита от преди малко в София - и аз бях на преден ред и ясно чух, че психоложката каза 70% и на двата теста. Допускам, обаче, че грешката е нейна - беше й видимо топло, напрегнато и притеснено
- angelhelp
- Младши потребител
aris_koen написа:Започвам работа в "Борба с наркотрафика" На 14-ти ми почва първия модул от обученията в София
Поздравления aris_koen с жокери или без ... радвам се че има такива споделили това !
- treks5
- Младши потребител
vaness написа:Аз вече работя в структурата. Мисли ти дали ще си назначена.
Хахаха ясно.Сега вече разбрах защо си толкова заядлива със нас-непросветените и неназначените, безотговорните и нямащи идея кооолко е ОГРОМЕН товар ще трябва да поемат на плещите си. Ще поживеем и ще видим )[/quote]
Нали трябва да ви поизнервя малко, много се бяхте поотпуснали! Късмет на всички!
- inoxbs
- Младши потребител
aris_koen, би ли си включил личните съобщения, за да те питам нещо (ако искаш де )
- ani_fer
- Потребител
frenchi написа:vaness ти от Варна ли беше.Извинявам се за въпроса,но не следях толкова кой от къде Аз съм от посредствените с тебе съм ))) Не я слушай!Днеска имаш утре не
О аз ни най-малко не се ядосвам или т.н. От Бургас съм аз
- vaness
- Потребител
Пъвро честито на aris_koen с пожелание за успехи у удовлетвореност.
Та и аз се прибрах преди малко от СУ, и в крайните редици пак чух 70 % . Аз не съм особено доволна от себе си, признавам най-много ме спънаха сметките доста бавна бях в този модул , а за числовите редици времето ми се стори адски кратко, едва до половината ги реших.
Късмет на всички!
Та и аз се прибрах преди малко от СУ, и в крайните редици пак чух 70 % . Аз не съм особено доволна от себе си, признавам най-много ме спънаха сметките доста бавна бях в този модул , а за числовите редици времето ми се стори адски кратко, едва до половината ги реших.
Късмет на всички!
- 12000m
- Младши потребител
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:38, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
Успех aris_koen , ще чакаме да видим и с нас какво ще се случи до края на седмицата
- rainbolldash
- Нов потребител
diditko81 отключи си личните съобщения.
- z_stoqnova
- Младши потребител
Честито за назначението! Много хубава новина, дано има много такива следващите дни във форума
Значи да Свиленград около 70 човека са преминали теста, правилно ли съм разбрала?
Някой знае ли, сега на теста за интелигентност, при грешен отговор отнемат ли се точки или се смятат само правилните, чудя се като ми свърши времето, дали да играя тото или да пропускам въпроси?
Искам да ви помоля и да дадете пример за някоя математическа задача от теста, с тези 70 процента направо се отчаях и ако нямам време за половината тест, то тогава какво остава
И теста за интелигентност колко страници е горе-долу, на всяка група от въпроси ли се засича време или на всяка страница?
Значи да Свиленград около 70 човека са преминали теста, правилно ли съм разбрала?
Някой знае ли, сега на теста за интелигентност, при грешен отговор отнемат ли се точки или се смятат само правилните, чудя се като ми свърши времето, дали да играя тото или да пропускам въпроси?
Искам да ви помоля и да дадете пример за някоя математическа задача от теста, с тези 70 процента направо се отчаях и ако нямам време за половината тест, то тогава какво остава
И теста за интелигентност колко страници е горе-долу, на всяка група от въпроси ли се засича време или на всяка страница?
- rrubov
- Младши потребител
Здравейте и аз сега се върнах от теста в София и бързам да успокоя Варна,психоложката каза,че ще проверят първо Софийския тест,защото Столична митница била спешна.Относно % успеваемост-да 70% и на двата теста.
- iliankka
- Младши потребител
aris_koen честито и от мен! Успех с обучението, както и с работата за напред!
- frangolita
- Младши потребител
Има ли някой от Бургас който е бил на теста от 13.30 и да са му се обадили за интервю?
- diditko81
- Младши потребител
iliankka написа:Здравейте и аз сега се върнах от теста в София и бързам да успокоя Варна,психоложката каза,че ще проверят първо Софийския тест,защото Столична митница била спешна.Относно % успеваемост-да 70% и на двата теста.
Въобще не ни успокоявате така
А за %, във Варна казаха 50% от теста за интелигентност и 70% от теста за професионална компетентност... много ясно си го спомням... няма логика в София да е различно, нито пък има логика да ни казват едно преди самия тест, а в последствие да се оказва друго... странно
- ani_fer
- Потребител
rrubov написа:Честито за назначението! Много хубава новина, дано има много такива следващите дни във форума
Не се отнемат точки,играй свободно ако се налага за точен пример изобщо немога да се сетя ,аз едва прочетох всичко,но колегите от днес да помагат имаше и елементарни в началото обаче после.... корени квадратни ,разни дроби ,хиксове игреци и така нататък,просто математиката винаги много съм я ненавиждала и сега се надявам поне половината сметки да са ми верни
- rainbolldash
- Нов потребител
Na aris_koen- 4estito i da ti e qko d...... Ne sega na obu4enieto, a posle kato zapo4ne6 istinskata rabota.
Tozi forum mai zapo4na kato edno spodelqne kakvo ni o4akva na testa, kakvi zada4i sa se padnali i t.n, a ve4e gledam debati 4ak sa se zavihrili, koi otgovoren, koi ne-na 23 li na 50 godini li. Koi servitiorka rabotel, koi ne i tem podobni prostotii s izvinenie za dumata. Abe hora q se sabudete. Mnogo otgovorna rabota bilo v AM , da otgovorno e da vnimava6 sam za sebe si da ne te izparzalqt starite kolegi- ili stava6 kato tqh i si s tqh ili vse 6te ti namerqt cakata. Da ne mislite, 4e po 20 novi vav vsqka mitnica 6te opravqt TRAFIKA bilo na narkotici, bilo na hora ili korupciqta tam. Te 6toto tez trafici ot samosebe si stavat i tez koito gi vartqt sa samo ot t.nar. prestapen svqt. Stena s glava ne se 4upi. Ne znam za6to, no kolkoto pove4e vreme minava, tolkova pove4e vsi4ko s tezi novi rabotni mesta, s tozi proslovut test i taka natatak mi zaprili4va na PR kampaniq, 4e novi izbori nablijavat.
Tozi forum mai zapo4na kato edno spodelqne kakvo ni o4akva na testa, kakvi zada4i sa se padnali i t.n, a ve4e gledam debati 4ak sa se zavihrili, koi otgovoren, koi ne-na 23 li na 50 godini li. Koi servitiorka rabotel, koi ne i tem podobni prostotii s izvinenie za dumata. Abe hora q se sabudete. Mnogo otgovorna rabota bilo v AM , da otgovorno e da vnimava6 sam za sebe si da ne te izparzalqt starite kolegi- ili stava6 kato tqh i si s tqh ili vse 6te ti namerqt cakata. Da ne mislite, 4e po 20 novi vav vsqka mitnica 6te opravqt TRAFIKA bilo na narkotici, bilo na hora ili korupciqta tam. Te 6toto tez trafici ot samosebe si stavat i tez koito gi vartqt sa samo ot t.nar. prestapen svqt. Stena s glava ne se 4upi. Ne znam za6to, no kolkoto pove4e vreme minava, tolkova pove4e vsi4ko s tezi novi rabotni mesta, s tozi proslovut test i taka natatak mi zaprili4va na PR kampaniq, 4e novi izbori nablijavat.
- stoqnova_13
- Младши потребител
интересен въпрос , това може и да го пише в началото ..... но аз лично не съм чел "увода" защото едва ли ще ти стигне времето ...rrubov написа:Честито за назначението! Много хубава новина, дано има много такива следващите дни във форума
колкото за примери има в предишните страници на темата доста дадени.
iliankka написа:Здравейте и аз сега се върнах от теста в София и бързам да успокоя Варна,психоложката каза,че ще проверят първо Софийския тест,защото Столична митница била спешна.Относно % успеваемост-да 70% и на двата теста.
Благодарим за информацията !
- treks5
- Младши потребител
Как да си активирам личните съобщения?
((
((
- diditko81
- Младши потребител
|
|