- Дата и час: 26 Ное 2024, 20:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс
Здравейте, някой от вас знае ли кога се очаква да започнат да званят на одобрените кандидати от Варна? Чакането е доста мъчително и се надявам да не продължават дълго нашата агония.
Успех на всички!!!
Успех на всички!!!
- milanelo
- Нов потребител
Здравейте, първо искам да ЧЕСТИТЯ на aris_koen и да БЛАГОДАРЯ на всички, които бяха така добри да споделят впечатленията си от изминалия тест, а вече и интервю Колегите от София вече казаха, на теста за интелигентност нямаше таблици, асансьори, тунели, гъсеници и т.н.,професионалната компетентност не се различава от споменатите във форума въпроси и незнайно защо интегритета имаше 90 ъпроса
В сайта на АМ пише, че през Август ще започне първия базов 7месечен курс, а другия през Септември, явно искат и Столична да е в първия иначе не си обяснявам думите на спихоложката, че бързат да оценат първо София и после Варна! Сега продължаваме да сме под напрежение и да чакаме обаждания
Относно спора преди няколко страници също така казаха, че търсят да назначат предимно млади хора!
В сайта на АМ пише, че през Август ще започне първия базов 7месечен курс, а другия през Септември, явно искат и Столична да е в първия иначе не си обяснявам думите на спихоложката, че бързат да оценат първо София и после Варна! Сега продължаваме да сме под напрежение и да чакаме обаждания
Относно спора преди няколко страници също така казаха, че търсят да назначат предимно млади хора!
- iliankka
- Младши потребител
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:32, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
aris бях сигурна за теб ЧЕСТИТО и от мен сега да почерпиш. Искам да те питам г-н Танов беше ли на интервюто.
- sancho69
- Младши потребител
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:32, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
Zdraveite, za Svilengrad za jalost vsichko za men i oshte kam 200 choveka prikluchi
http://stmost.info/granitza/mitnitza/25 ... arite.html
http://stmost.info/granitza/mitnitza/25 ... arite.html
- livana90
- Младши потребител
А за Бургас дали приключи,или имаме още шанс и надежда? :)
- diditko81
- Младши потребител
Do aris-koen- Q kaji ti na intervuto akciznata stavka kaza li im q ili ne ? Mai nqkade bqh pro4ela, 4e tova ti e treto qvqvane na testa. Do tri pati 6te stane sa kazali starite balgari i eto na-stana.
I da ne sam 4ula da pluete miloto Ote4estvo ve4e, q vijte kak dava 6ans na mladite hora. A kakvo da pravqt malko po-darti4kite???? Men mi e 4udno te kakvo razbirat pod po-mladi. Toest do kakva vazrastova granica im e limita. Ni6to li4no da ne mi se obidi nqkoi sega. Prosto mnogo gore6to dnes i 4ovek iztre6tqva ve4e.
Ama osven aris... , za6to nikoi drug ne se pohvali, o4akvah pove4e hora ot foruma da uspeqt.
I da ne sam 4ula da pluete miloto Ote4estvo ve4e, q vijte kak dava 6ans na mladite hora. A kakvo da pravqt malko po-darti4kite???? Men mi e 4udno te kakvo razbirat pod po-mladi. Toest do kakva vazrastova granica im e limita. Ni6to li4no da ne mi se obidi nqkoi sega. Prosto mnogo gore6to dnes i 4ovek iztre6tqva ve4e.
Ama osven aris... , za6to nikoi drug ne se pohvali, o4akvah pove4e hora ot foruma da uspeqt.
- stoqnova_13
- Младши потребител
stoqnova_13 написа:Do aris-koen- Q kaji ti na intervuto akciznata stavka kaza li im q ili ne ? Mai nqkade bqh pro4ela, 4e tova ti e treto qvqvane na testa. Do tri pati 6te stane sa kazali starite balgari i eto na-stana.
А какво те кара да очакваш това?Май всички само много говорим ...след теста
- vaness
- Потребител
Е то доста хора има поканени на интервю,но след това изчезват. Явно само нашия фаворит споделя добро и лошо. Да е жив и здрав и без корупция МОЛЯ! Хазната трябва да се пълни,да има и за народа!
- diditko81
- Младши потребител
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:33, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
angelhelp написа:Аз съм тук, но нищо ново за споделяне. По темите, които се разискват не мога да взема отношение
Споделиха, че за София към петък може да очакваме обаждания
на 21-ви ще ходиш ли?
а за резултатите, тъпо е ако не можеш да разбереш на кое колко процента имаш. поне да знаем, къде сме се издънили
- buffy
- Нов потребител
А какво те кара да очакваш това?Май всички само много говорим ...след теста
Otgovarqm-Ami za6toto sled parvite testove ima6e nqkoi mnogo entusiazirani, daje i takiva koito se pohvaliha, 4e sa uspeli da se spravqt s testa za inteligentnost, za6toto sa bili koncentrirani i taka ...... Sega vijte-moeto mnenie 4estno. Priznavam, 4e taka kato 4eta pove4eto ot vas sa po-mladi ot men. Za koeto iskam da pod4ertaq, 4e ne pitaq nikakvi lo6i 4uvstva-naprotiv. Li4no az otidoh savsem neseriozno i da podavam dokumenti i na testa. Ne sam o4akvala i ne o4akvam da mi se obadqt. Ot jiteiski opit 6te vi kaja slednoto-Tova, 4e ne ste preminali napred v tova vi na4inanie ne zna4i nito 4e ne ste inteligentni, nito 4e nqma da se spravqte dostata4no dobre na tazi rabota. I dori moje sled vreme da se okaje, 4e e bilo za dobro. Ne zna4i, 4e tozi proslovut test za loqlnost, 4estnost i ... e merilo, kakvi hora ste ili ne ste. V kraina smetka i toi e izmislen ot hora, nali? Koi moje da garantira dostovernostta mu. S edna duma-Da ne vi puka.6te ima i drugi vazmojnosti. Tova e vajno-da ima vazmojnosti. Sigurno nqkoi 6te kajat, 4e pi6a gluposti. No povqrvaite mi, kogato az bqh na 23-24 darjavata ne tarse6e mladi hora. Zatova i pove4eto mi priqteli i rodnini zaminaha-vse inteligentni hora, dobri, loqlni, s vi6e obrazovanie. Prinudeni ot lipsata na rabota i vazmojnosti.
Otgovarqm-Ami za6toto sled parvite testove ima6e nqkoi mnogo entusiazirani, daje i takiva koito se pohvaliha, 4e sa uspeli da se spravqt s testa za inteligentnost, za6toto sa bili koncentrirani i taka ...... Sega vijte-moeto mnenie 4estno. Priznavam, 4e taka kato 4eta pove4eto ot vas sa po-mladi ot men. Za koeto iskam da pod4ertaq, 4e ne pitaq nikakvi lo6i 4uvstva-naprotiv. Li4no az otidoh savsem neseriozno i da podavam dokumenti i na testa. Ne sam o4akvala i ne o4akvam da mi se obadqt. Ot jiteiski opit 6te vi kaja slednoto-Tova, 4e ne ste preminali napred v tova vi na4inanie ne zna4i nito 4e ne ste inteligentni, nito 4e nqma da se spravqte dostata4no dobre na tazi rabota. I dori moje sled vreme da se okaje, 4e e bilo za dobro. Ne zna4i, 4e tozi proslovut test za loqlnost, 4estnost i ... e merilo, kakvi hora ste ili ne ste. V kraina smetka i toi e izmislen ot hora, nali? Koi moje da garantira dostovernostta mu. S edna duma-Da ne vi puka.6te ima i drugi vazmojnosti. Tova e vajno-da ima vazmojnosti. Sigurno nqkoi 6te kajat, 4e pi6a gluposti. No povqrvaite mi, kogato az bqh na 23-24 darjavata ne tarse6e mladi hora. Zatova i pove4eto mi priqteli i rodnini zaminaha-vse inteligentni hora, dobri, loqlni, s vi6e obrazovanie. Prinudeni ot lipsata na rabota i vazmojnosti.
- stoqnova_13
- Младши потребител
Do aris-koen
AAAAAA, poslegva6 ne6to Q vij tova
Аз не искам да се доказвам на някого
До сега съм се явявал 2 пъти на конкурс за МЛАДШИ инспектор...и знам къде се провалям...
От там насетне, всеки сам се оправя кой както може....
Pisano e na 29.07- otgovoril si na drug potrebitel
AAAAAA, poslegva6 ne6to Q vij tova
Аз не искам да се доказвам на някого
До сега съм се явявал 2 пъти на конкурс за МЛАДШИ инспектор...и знам къде се провалям...
От там насетне, всеки сам се оправя кой както може....
Pisano e na 29.07- otgovoril si na drug potrebitel
- stoqnova_13
- Младши потребител
Някой знае ли дали има обявена бройка на издържалите теста и удобрени за интервю в Бургас?
Последна промяна n_p_84 на 09 Авг 2012, 23:54, променена общо 1 път
- n_p_84
- Младши потребител
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:33, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
buffy написа:
на 21-ви ще ходиш ли?
а за резултатите, тъпо е ако не можеш да разбереш на кое колко процента имаш. поне да знаем, къде сме се издънили
Да, ще ходя. И аз като теб имам по-голямо желание за Аерогарата
За жалост имам наблюдения, че вече на много препитващи процедури за различни неща, особено свързани с държавната администрация нямаш никаква алтернатива да видиш грешките си
Лично на мен това не ми пречи, но е малко притеснително
- angelhelp
- Младши потребител
n_p_84 написа:От скоро ви чета, сега се записвам, за да се похваля, че днес ми се обадиха за интервю, което ще е на 09август от 13ч., за Бургас. Пет минути преди да ми звъннат на мен са се обадили и на брат ми От всичките ми познати, които се явиха на изпита /около 15човека/ за сега никой не се е похвалил че са го поканили на интервю.
Някой знае ли дали има обявена бройка на издържалите теста и удобрени за интервю в Бургас?
В Бургас ли ще се проведе интервюто или в София?
- diditko81
- Младши потребител
angelhelp написа:buffy написа:
на 21-ви ще ходиш ли?
Сега, като се замисля не знам дали ти искаше повече за Аерогарата и дали кандидатстваш за София. Съжалявам ако съм в грешка
- angelhelp
- Младши потребител
diditko81 написа:n_p_84 написа:От скоро ви чета, сега се записвам, за да се похваля, че днес ми се обадиха за интервю, което ще е на 09август от 13ч., за Бургас. Пет минути преди да ми звъннат на мен са се обадили и на брат ми От всичките ми познати, които се явиха на изпита /около 15човека/ за сега никой не се е похвалил че са го поканили на интервю.
Все още не са обявили броя на издържалите теста и ОДОБРЕНИТЕ за интервю
В Бургас ли ще се проведе интервюто или в София?
Да. Интервюто ще е в Бургас. Стискайте палци и аз днес съм там
- vaness
- Потребител
|
|