- Дата и час: 22 Ное 2024, 23:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс
Цитат:
"от aris_koen » 07 Авг 2012, 18:55
Видях двама от бъдещите ми колеги....
Единият се вози на АУДИ А8 другият дойде с ПОРШ
Аз съм така "
Ами хайда успех на всички започващи работа в АМ, скоро и те да се похвалят с ПОРШЕ със заплата 600-700 даже според някой тук във форума
Към господин Танов, наричан Генерала: " За какво Ви беше да домъкнете половин България в Свиленград, че сега и кмета да притеснявате за общински жилища за новоназначените? Кандидатите от града си имат собствени или поне на родителите им в 99% от случаите и нямаше да се налага да търсите къде да настаните най-честните хора на Българич, дето се канят ПОРШЕТА да си купуват с тая работа
"от aris_koen » 07 Авг 2012, 18:55
Видях двама от бъдещите ми колеги....
Единият се вози на АУДИ А8 другият дойде с ПОРШ
Аз съм така "
Ами хайда успех на всички започващи работа в АМ, скоро и те да се похвалят с ПОРШЕ със заплата 600-700 даже според някой тук във форума
Към господин Танов, наричан Генерала: " За какво Ви беше да домъкнете половин България в Свиленград, че сега и кмета да притеснявате за общински жилища за новоназначените? Кандидатите от града си имат собствени или поне на родителите им в 99% от случаите и нямаше да се налага да търсите къде да настаните най-честните хора на Българич, дето се канят ПОРШЕТА да си купуват с тая работа
- nikkoll
- Нов потребител
aris_koen написа:juji83 написа:...I na men mi se raboti hubava rabota
Пожелавам ти го!
Blagodarq!
- juji83
- Младши потребител
"Надушвам" много завист, което не прави чест на съответните хора... да не говорим, че и на майтап не носят. На мен също не са се обадили все още, надявам се да ми се обадят - факт, но дори и да не стане... не тая лоши чувства към никого от новоназначените. Както са казали хората "Не губете кураж за следващия тираж"
- ani_fer
- Потребител
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:25, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
ani_fer написа:"Надушвам" много завист, което не прави чест на съответните хора... да не говорим, че и на майтап не носят. На мен също не са се обадили все още, надявам се да ми се обадят - факт, но дори и да не стане... не тая лоши чувства към никого от новоназначените. Както са казали хората "Не губете кураж за следващия тираж"
Prava si. I az ne taq loshi chuvstva. Pojelavam im mnogo profesionalni uspehi . A za sebe si, daje ne se nadqvam da mi se obadqt /ot Varna sam/
- juji83
- Младши потребител
aris_koen написа:Сега не ми стана ясно....бургазлии минаха, варненци чакат....софиянци искат да ги изпреварят....
ммммм объркаха се нещата Митница Столична била по-спешна и затова техните тестове щели да ги проверяват преди тези на Варненци... колко е вярно не знам За това сега чакаме да видим в кой град ще са следващите обаждания В невидение сме
- ani_fer
- Потребител
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:26, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
ani_fer написа:"Надушвам" много завист, което не прави чест на съответните хора... да не говорим, че и на майтап не носят. На мен също не са се обадили все още, надявам се да ми се обадят - факт, но дори и да не стане... не тая лоши чувства към никого от новоназначените. Както са казали хората "Не губете кураж за следващия тираж"
Въобще не вдяваш за какво иде реч, ама няма да ти обяснявам. Завист е много силно казано Извинявай ама хората в града ни са много чуствителни по темата, и за да не напишеш пак някоя глупост ще уточня: Не заради самата митница и кражбата, ами заради липсата на работа въобще - и да ние тук сме ощетени от мнението, че всички сме лъжци и крадци понеже сме имали "неблагоразумието" да работим в миналото си неща свързани с границата и митницата и сега се счита от компетентните тикви от София, че сме опасни - знаем за какво става въпрос на границата Ами заподозрете тогава всяко дете на възраст от 5 до 15 години в цялата страна и те знаят
За лоши чувства към новоназначените - не, не тая!
Както казах - късмет!
Никой не си е тръгнал с хубаво от тази система - всички са оплюти и очернени, дано не им се случи, най-искренно им го пожелавам!
- nikkoll
- Нов потребител
За Бургас Мандалото Хлопна,на който са му се обадили,обадили. Интервютата са днес,утре и на 09.08.2012. От 1000 с теста се справили успешно 97,и от 97 са си набелязали 20 и може би са осведомени. Всичко останало шума,да си правят тренировка ечарите. :):):)
А ние отпадналите ще се явяваме и пак и пак и пак,докато станем на 50 и ни кажат че сме стари за тази длъжност. А след всяка смяна на управленците идват промени. Така че,всичко си анджек-нормално!!!
А ние отпадналите ще се явяваме и пак и пак и пак,докато станем на 50 и ни кажат че сме стари за тази длъжност. А след всяка смяна на управленците идват промени. Така че,всичко си анджек-нормално!!!
- diditko81
- Младши потребител
aris_koen написа:Залагам 5 към 1 за София....
- ani_fer
- Потребител
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:27, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
Арис,или си минал между капките или си скрита лимонка. Може да си обадил яка връзка. :):) и сега да се правиш на ни лук ял ни мирисал. :):)
- diditko81
- Младши потребител
aris_koen написа:Почвам да си мисля, че съм минал между капките
Между капките или не... няма значение! Щом си вътре, значи има защо
- ani_fer
- Потребител
От къде се появи информацията, че София ще изпревари Варна и Русе като проверка на тестовете и дати за интервю Ако е така, защо не планираха самите дати за тест по друг начин
- 22071974
- Младши потребител
diditko81 написа:Арис,или си минал между капките или си скрита лимонка. Може да си обадил яка връзка. :):) и сега да се правиш на ни лук ял ни мирисал. :):)
И аз това се чудя
- nikkoll
- Нов потребител
22071974 написа:От къде се появи информацията, че София ще изпревари Варна и Русе като проверка на тестовете и дати за интервю Ако е така, защо не планираха самите дати за тест по друг начин
Нямам идея, защо така са си планирали датите за самите изпити, но това с изпреварването са го казали на изпита в София вчера... колко е достоверно не мога да кажа
- ani_fer
- Потребител
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:27, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
aris_koen написа:nikkoll написа:diditko81 написа:Арис,или си минал между капките или си скрита лимонка. Може да си обадил яка връзка. :):) и сега да се правиш на ни лук ял ни мирисал. :):)
И аз това се чудя
Тц..
В БГ тези практики липсват . . И да е извадил яки връзки какво от това .Нима вие ако нямахте коз нямаше да го използвате .Стига с тези глупости всеки се спасява кой както може !!! Поздрави
- ddterm
- Младши потребител
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:28, променена общо 1 път
- aris_koen
- Потребител
Е все някой трябва да работи .Няма как
- ddterm
- Младши потребител
|
|