начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс

Мнениеот zda_1978 » 08 Авг 2012, 12:48

Като си предавах тестовете, мацките от комисията казаха, че резултатите ще са готови до края на месеца /за Русе/......Другите русенци чухте ли го това или на мен ми се е счуло? :roll:
И още нещо, което сте обсъждали преди няколко страници.....-прави ми впечатление, че само на сайта на АМ не се обявяват списъците на допуснати и недопуснати кандидати след конкурсен изпит.....За мен това не е нормално......В сайтовете на ГДИН и МВР обявяват такива списъци след всяка конкурсна процедура, както и резултатите от съотв. изпити.....
zda_1978
Младши потребител

Мнениеот ani_fer » 08 Авг 2012, 12:53

zda_1978 написа:И още нещо, което сте обсъждали преди няколко страници.....-прави ми впечатление, че само на сайта на АМ не се обявяват списъците на допуснати и недопуснати кандидати след конкурсен изпит.....За мен това не е нормално......В сайтовете на ГДИН и МВР обявяват такива списъци след всяка конкурсна процедура, както и резултатите от съотв. изпити.....

Конкретни резултати от изпитите няма да качат, но списъци с допуснати/недопуснати ще качат. Това обаче ще стане чак след като минат навсякъде тестовете и в общи линии по-голямата част от одобрените ще са назначени много преди публикуването на списъците :)
ani_fer
Потребител

Мнениеот gmhgmh » 08 Авг 2012, 13:06

За Русе: питам се защо ли за вътрешна за ЕС граница отпускат 24 места. Прочетох, че 21 са вече заети и си мисля,че изтеглят София напред, защото Упаравление на АМ до края на август ще се премести, а тези служители най-вероятно имат съпрузи, синове дъщери работещи в АМ 21 броя
gmhgmh
Младши потребител

Мнениеот sisa2012 » 08 Авг 2012, 13:57

Bravo na aris_koen ,uspeh v bade6tata profesiq.dano i drugite da ni ugree.ako nqkooi ot Varna sa mu se obadili za intervu da pi6e.i dano ne nazna4avat samo maje v AM.
sisa2012
Младши потребител

Мнениеот lioness85 » 08 Авг 2012, 14:28

Понеже съм от Бургас и така да се каже за нас всичко приключи..., бих казала, че има известна доза разочарование сред бургазлии (общо около 874 разочаровани), защото както обичайно се случва в "нашето село", процентът на връзкарите и уредените бройки надхвърли всички прогнози и граници,... но така е навсякъде в малката ни изтъкана от "алъш-вериши" държава.( Държа да спомена, че това, което казвам, го казвам най-отговорно и е информация с голяма доза достоверност).
На всички честни хора, които отидоха със собствените си сили и възможности на този конкурс като мен, пожелавам - Горе главата, млади, здрави и прави сте, не е свършил света! Продължавайте да отстоявате себе си и ще бъдете оценени и вярвам, че всеки ще попадне там, където му е мястото и ще работи това, което харесва и ще бъде такъв, какъвто се харесва. Дори и да се чувствате излъгани, никога не предавайте себе си и възгледите си. Има и ще има още много конкурси, където ще докажете, че и вие можете :P
Сигурна съм, че има и хора, които се провряха с труд и знания и им пожелавам късмет да случат на колектив и на среда, в която ще могат да работят спокойно и да се учат на професионализъм.Кураж приятели и само напред и нагоре!Предстоят още много битки, докато се спечели войната :mrgreen:
На всички, на които предстои това фиаско желая здрави нерви и една голяма чаша "...... му", ако нещата се провалят...все пак, както казах по-нагоре - нищо не свършва с един конкурс!
Поздрави от мен и не си сменяйте псевдонимите, току виж се съберем да коментираме други възможности, дори и да не са от национален мащаб!
lioness85
Нов потребител

Мнениеот camperr84 » 08 Авг 2012, 14:31

lioness85 написа:Понеже съм от Бургас и така да се каже за нас всичко приключи..., бих казала, че има известна доза разочарование сред бургазлии (общо около 874 разочаровани), защото както обичайно се случва в "нашето село", процентът на връзкарите и уредените бройки надхвърли всички прогнози и граници,... но така е навсякъде в малката ни изтъкана от "алъш-вериши" държава.( Държа да спомена, че това, което казвам, го казвам най-отговорно и е информация с голяма доза достоверност).
На всички честни хора, които отидоха със собствените си сили и възможности на този конкурс като мен, пожелавам - Горе главата, млади, здрави и прави сте, не е свършил света! Продължавайте да отстоявате себе си и ще бъдете оценени и вярвам, че всеки ще попадне там, където му е мястото и ще работи това, което харесва и ще бъде такъв, какъвто се харесва. Дори и да се чувствате излъгани, никога не предавайте себе си и възгледите си. Има и ще има още много конкурси, където ще докажете, че и вие можете :P
Сигурна съм, че има и хора, които се провряха с труд и знания и им пожелавам късмет да случат на колектив и на среда, в която ще могат да работят спокойно и да се учат на професионализъм.Кураж приятели и само напред и нагоре!Предстоят още много битки, докато се спечели войната :mrgreen:
На всички, на които предстои това фиаско желая здрави нерви и една голяма чаша "...... му", ако нещата се провалят...все пак, както казах по-нагоре - нищо не свършва с един конкурс!
Поздрави от мен и не си сменяйте псевдонимите, току виж се съберем да коментираме други възможности, дори и да не са от национален мащаб!

БРАВО за думите ти
camperr84
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 08 Авг 2012, 14:33

А и само като прочетох какви ще са бъдещите колеги на aris_koen, вече се чудя изобщо дали да ходя на тестовете :? :? :?
camperr84
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 08 Авг 2012, 14:37

lioness85 написа:Понеже съм от Бургас и така да се каже за нас всичко приключи..., бих казала, че има известна доза разочарование сред бургазлии (общо около 874 разочаровани), защото както обичайно се случва в "нашето село", процентът на връзкарите и уредените бройки надхвърли всички прогнози и граници,... но така е навсякъде в малката ни изтъкана от "алъш-вериши" държава.( Държа да спомена, че това, което казвам, го казвам най-отговорно и е информация с голяма доза достоверност).

Нормално да е така, все пак Бургас е гербаджийски. :( Догодина изтича мандатът и гледат да уредят като запоследно "свои хора". Жалко за страната ни, държавата не съществува в Родината ни.
Последна промяна fifi83 на 08 Авг 2012, 14:44, променена общо 1 път
fifi83
Младши потребител

Мнениеот vaness » 08 Авг 2012, 14:39

[quote="lioness85"]Понеже съм от Бургас и така да се каже за нас всичко приключи..., бих казала, че има известна доза разочарование сред бургазлии (общо около 874 разочаровани), защото както обичайно се случва в "нашето село", процентът на връзкарите и уредените бройки надхвърли всички прогнози и граници,... но така е навсякъде в малката ни изтъкана от "алъш-вериши" държава.( Държа да спомена, че това, което казвам, го казвам най-отговорно и е информация с голяма доза достоверност).

Напълно подкрепям!Както много по-рано във форума някой беше казал-ако всички работещи в АМ преминат през такъв тест ,може би ще трябва да закрият Агенцията :lol: :lol: :lol:

Така,че не се чувствайте разочаровани и не мислете,че изпита на АМ е критерии за интелигентност и т.н. Много успехи на всички и още хиляди възможности :)
vaness
Потребител

Мнениеот madleine » 08 Авг 2012, 15:13

И аз съм съгласна с това, което каза lioness85. Но все пак остава едно разочарование, непримирение вътрешно, защото си се постарал и вероятно имаш повече данни и качества от тези, които ще стоят като писани яйца на подарените им места (също съм от Бургас). В крайна сметка всички знаем, че животът е коварен и не ни се отблагодарява, както ни се иска и според положените ни усилия. Може би някъде другаде ще се докажем повече и ще бъдем по-добре оценени. Успех на всички, издържали и не :)!
Последна промяна madleine на 08 Авг 2012, 15:14, променена общо 1 път
madleine
Нов потребител

Мнениеот aris_koen » 08 Авг 2012, 15:14

:idea:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:47, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот madleine » 08 Авг 2012, 15:16

aris_koen написа:Такааа,
Днес един мой "колега" ходил до митница Свиленград и питал какво да прави, че сега се сетил, че има участие в 4 фирми, в 3 от които бил мажоритарен собственик... :shock:

Теееее, много скормно го раздават твоите колеги. Умната като се оплетеш там :lol:
madleine
Нов потребител

Мнениеот vaness » 08 Авг 2012, 15:17

aris_koen написа:Такааа,
Днес един мой "колега" ходил до митница Свиленград и питал какво да прави, че сега се сетил, че има участие в 4 фирми, в 3 от които бил мажоритарен собственик... :shock:

Хахахахаха :roll:
vaness
Потребител

Мнениеот aris_koen » 08 Авг 2012, 15:23

Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:47, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот bil_11 » 08 Авг 2012, 15:27

Здравейте и от мен,
да попитам за Варна започнаха ли обажданията за интервю или вече одобрените са назначени? :D
ani_fer от Варна ти си най-активна във форума, получи ли обаждане или все още чакаш нетърпеливо. пожелавам ти да бъдеш от одобрените. Между другото ти каза, че си била на теста с първата група и аз бях на тест с първата група, къде беше седнала, може и да се сетя за теб, защото долу-горе имам усещането коя си?
bil_11
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 08 Авг 2012, 15:29

:arrow:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:48, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот bil_11 » 08 Авг 2012, 15:30

Слушам господин митничар :shock:
bil_11
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 08 Авг 2012, 15:30

aris_koen написа:Сега разбрах нещо много интересно,
Питали момчето след мен на интервюто, защо не бил с костюм "Ermenegildo Zegna", като "предишния кандидат,.т.е. става въпрос за мен :roll:
Аз найстина бях с такъв костюм, ама те от къде знаят! :shock:
Лудница! :shock:

А бре човек и ти зе да ми се струваш съмнителен - айфончета, скъпи костюмчета,а аз една кредитна карта имам и не мога на време да си плащам вноските хаха :roll: :roll: :roll: :!: :!: :!:
camperr84
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 08 Авг 2012, 15:32

Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:48, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот bil_11 » 08 Авг 2012, 15:35

Е почна сериозно да се шегуваш. Сигурно си връзказ щом за пример дават и костюма ти.
bil_11
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити