начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс

Мнениеот camperr84 » 08 Авг 2012, 15:37

aris_koen написа:
bil_11 написа:Слушам И ИЗПЪЛНЯВАМ, господин митничар :shock:

:twisted:
camperr84 написа:А бре човек и ти зе да ми се струваш съмнителен - айфончета, скъпи костюмчета,а аз една кредитна карта имам и не мога на време да си плащам вноските хаха :roll: :roll: :roll: :!: :!: :!:

Може ли един мъж да няма поне един протрит марков кУстУм :roll:

Виж с костюм още не съм ходил на интервю
А здрависа ли се с генерала хаха ГНерала здрависа ли се с теб :?: :?: :?:
camperr84
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 08 Авг 2012, 15:38

:idea:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:49, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот fifi83 » 08 Авг 2012, 15:38

става все по-интересно. колите някак си ги преглътнах. :mrgreen: ама няма как да не се запитам за какъв ч-е-п му е на "колегата" ти да става митничар като има 3 фирми. :mrgreen: аз се шегувам, ама нещатата почват да миришат
fifi83
Младши потребител

Мнениеот camperr84 » 08 Авг 2012, 15:39

fifi83 написа:става все по-интересно. колите някак си ги преглътнах. :mrgreen: ама няма как да не се запитам за какъв ч-е-п му е на "колегата" ти да става митничар като има 3 фирми. :mrgreen: аз се шегувам, ама нещатата почват да миришат

хахах нали И аз това си мислех до сега че работите миришат многоооо :roll: :roll: :roll:
camperr84
Младши потребител

Мнениеот aris_koen » 08 Авг 2012, 15:41

:idea:
Последна промяна aris_koen на 08 Авг 2012, 16:49, променена общо 1 път
aris_koen
Потребител

Мнениеот fifi83 » 08 Авг 2012, 15:48

Абе ако ще с арменския поп да е в съдружие, пак мирише :mrgreen: Може наистина да не са действащи фирмите... ама има нещо гнило според мен. :) Да спра да се надявам аз ,че съм и женско.. никакъв шанс значи :)
fifi83
Младши потребител

Мнениеот bil_11 » 08 Авг 2012, 15:57

Бих искала да споделя с вас нещо много интересно надявам се и aris_koen да го прочете.
Бях държавен служител в една администрация. Но полека лека усетих, че хората около мен са корумпирани. Аз или трябваше да бъда с тях и да изгоря като бушон или трябваше да съм против тях, да се пазя много. Започна един натиск от тяхна страна към мен и предупреждението, че ако не съм с тях, то ще бъда отхвърлена и смачкана. Нямах избор, започнах много сериозно да се защитавам, като докладвах на преките си началници и директори за нередностите и за корупцията, но нали се сещате, че те също бяха корумпирани. Т.е. аз се оплаквах на корумпираните от корупцията, която се шири и нередностите, които се вършат пред очите им. Е познайте какво се случи, бях отхвърлена и тотално смачкана от това "корумпирано общество". Правилата са такива или трябва да си с тях или те мачкат. От цялата история излязох чиста, не успяха да ме вкарат в игрите . Извърши се проверка от АДФИ и се установиха много нарушения, платиха си актовете и до там. Аз съответно бях махната от работа, най-лесния начин да изработят един държавен служител е като го оценят с най-ниската оценка накрая на годината при атестирането. И така какъв е извода, аз се борих да защитя държавните пари, но да знаете много трудно се защитават, няма такъв за сега който е успял да ги защити, няма и да има.
Някъде прочетох едно изречение и много ми хареса. " Когато в България системите не функционират, то средството което им помага да се движат е корупцията".
Така, че aris_koen, пази се. Няма да успееш да пребориш корупцията в АМ, но гледай да не изгориш, като бушон.
bil_11
Младши потребител

Мнениеот alehandro » 08 Авг 2012, 16:01

@ aris_koen
http://store.zegna.com/ZEGNA/search/Sui ... /gender/U#

да не би да беше на интервю с някои от тези модели на Зенга, че го познаха? Явно комисията е много добре запозната с Haute couture.
И при нас явилите се във Варна повечкото идваха и си тръгваха с автобуса и костюмчета Зенга :)
alehandro
Нов потребител

Мнениеот gmhgmh » 08 Авг 2012, 16:07

От известно време се чудя защо предишните постинги на Aris_koen са изтрити. Мислех си,че защото си противоречи, но сега незнам, май е КУКА, която подхвърля това онова и пробва шараните
gmhgmh
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 08 Авг 2012, 16:12

alehandro написа:@ aris_koen
http://store.zegna.com/ZEGNA/search/Sui ... /gender/U#

да не би да беше на интервю с някои от тези модели на Зенга, че го познаха? Явно комисията е много добре запозната с Haute couture.
И при нас явилите се във Варна повечкото идваха и си тръгваха с автобуса и костюмчета Зенга :)

alehandro, от Варна ли си? Питам за да знам, дали са се обаждали вече на одобрените. "И при нас явилите се във Варна повечкото идваха и си тръгваха с автобуса и костюмчета Зенга. " Да разбирам, че си ходил на интервю така ли? :D
fifi83
Младши потребител

Мнениеот impeks_g » 08 Авг 2012, 16:13

aris_koen написа:
fifi83 написа:за какъв ч-е-п му е на "колегата" ти да става митничар като има 3 фирми. :mrgreen:

И трите били съсобственост с гражданин на Конфедерация Швeйцария :roll:

А на мен ми е интересно дали ще подпише декларацията по чл.10 ал 1 и 2 от ЗМ при назначаването си.
impeks_g
Младши потребител

Мнениеот alehandro » 08 Авг 2012, 16:15

Това за костюмите го казах иронично...
Все още и аз нямам обаждане.
alehandro
Нов потребител

Мнениеот frenchi » 08 Авг 2012, 16:15

Честно това е най-интересния форум в който съм участвала!Минахме през доста неща,а сега дори и разконсперирахте може би един ''агент'' хахаха
frenchi
Младши потребител

Мнениеот stoqnova_13 » 08 Авг 2012, 16:19

Emi toi sam si prizna predi vreme na edin moi vapros, 4e se napravil na interesen. Sega li se usetihte, 4e ne mu e 4itava rabotata-puska palno za prazno i gleda seir. Tozi laf mejdu vpro4em go nau4ih ot Varnenci i mnogo mi haresa. :D :D :D . To kak poznaha ot komisiqta, 4e si s Iphone, ami ako e kitaec Iphoneto, mnogo me samnqva, 4e 6te go poznaqt samo 6toto si go darjal v raka. Za kostum4eto sa6tata rabota-vie intervu li si pravihte ili se sabli4ahte :mrgreen: Stiga prikazki ot 1001 no6ti, 6EHEREZADA e po mai4instvo v momenta i ti kvo-zamestva6 q?
stoqnova_13
Младши потребител

Мнениеот fifi83 » 08 Авг 2012, 16:21

frenchi написа:Честно това е най-интересния форум в който съм участвала!Минахме през доста неща,а сега дори и разконсперирахте може би един ''агент'' хахаха

bg-mama ряпа да яде :D :D :D
fifi83
Младши потребител

Мнениеот gmhgmh » 08 Авг 2012, 16:22

Отдавна съм гост на форума и видях провокациите, ако не вярвате влезте в профила МУ и вижте сами
gmhgmh
Младши потребител

Мнениеот alehandro » 08 Авг 2012, 16:22

aris_koen най-вероятно е някой държавен служител, който вместо да реди пасианси е решил да разнообрази иначе така скучният си работен ден, като вкара някоя друга интрига във форума :lol:
alehandro
Нов потребител

Мнениеот gmhgmh » 08 Авг 2012, 16:26

О, не май си върши работата
gmhgmh
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 08 Авг 2012, 16:27

Очакваме включване от aris_koen :mrgreen:
frenchi
Младши потребител