- Дата и час: 22 Ное 2024, 12:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 1
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс
Do camperr84 - A ne nikakvo otkazvane, tova s testa trqbva da go izjivee6 nepremenno. Srahotna trapka
Stiga sme go/q (aris-koen) napadali, vse pak zabaven u4astnik v foruma e, pak i ima mnogo dobro 4uvstvo za humor.
Stiga sme go/q (aris-koen) napadali, vse pak zabaven u4astnik v foruma e, pak i ima mnogo dobro 4uvstvo za humor.
- stoqnova_13
- Младши потребител
bil_11 написа:Здравейте и от мен,
да попитам за Варна започнаха ли обажданията за интервю или вече одобрените са назначени?
ani_fer от Варна ти си най-активна във форума, получи ли обаждане или все още чакаш нетърпеливо. пожелавам ти да бъдеш от одобрените. Между другото ти каза, че си била на теста с първата група и аз бях на тест с първата група, къде беше седнала, може и да се сетя за теб, защото долу-горе имам усещането коя си?
Май май съм най-активна - да Обаждания няма - поне никой не се е похвалил... но щом на Софиянци са им казали да чакат към Петък.... ние май ще почакаме поне до другата седмица
А за това къде седях.... на първите редове (3-ти, 4-ти някъде май)
А за aris_koen... какво да кажа, вече ми липсва
- ani_fer
- Потребител
stoqnova_13 написа:Do camperr84 - A ne nikakvo otkazvane, tova s testa trqbva da go izjivee6 nepremenno. Srahotna trapka
А
аз съм подал във Югозападна и Аерогара хаха
- camperr84
- Младши потребител
Do camperr84- Ei tui se kazva strategiq, ataka i na dvete mesta. Da pi6e6 nepremenno kakvo stava.
Eh, sega vse po-rqdko 6te si pi6em v foruma. aris-koen 6te iz4ezne i na men 6te mi lipsva
Eh, sega vse po-rqdko 6te si pi6em v foruma. aris-koen 6te iz4ezne i na men 6te mi lipsva
- stoqnova_13
- Младши потребител
Мисля, че на всички ще ни липсват историите за телефоните, поршетата и костюмите от $2000
- alehandro
- Нов потребител
Исках да споделя една история,относно цитираните Аудита,Поршета и т.н. една действителна история със съколега на моята бивша шевка - счетоводителка(аз по професия съм счетоводител и имам стаж по специалноста 9 месеца и за съжаление не можах да продължа защото бях по заместване,но както и да е),че тя казваше за нейния СЪколега - Главен счетоводител в голямо предприятие за търсената позиция оперативен счетоводител - освен кандидатите,които си пуснали автобиографията му се обадили още 20 негови познати за тяхни хора.Така,че stoqnova_13 аз ще отида,но след прочетеното тук и само като се сещам за по-горната история не храня никакви илюзий вече.Как мислите Вие,дали ще се обадят на мен или на другите 20 човека.
- camperr84
- Младши потребител
aris_koen беше първият човек, който вкара малко светлина за теста. Наистина не мога да разбера защо го нападате.Човешката завист и злоба няма граници. Може само да му благодарите и да му пожелаете успехи за напред!
- daritt
- Младши потребител
stoqnova_13 написа:Do camperr84- Ei tui se kazva strategiq, ataka i na dvete mesta. Da pi6e6 nepremenno kakvo stava.
Такива постове ме окуражават,макар, че още не съм почнал да чета законите
А и да не забравя да ти благодаря за куража
И непременно ще пиша след тестовете и от 2-та града
Все добавям по нещо в последствие Исках да кайа че от такива форуми тръгват добри приятелства
- camperr84
- Младши потребител
Do camperr84 - Az zatova posavetvah predi vreme da se nastroi vseki , 4e da ne e razo4arovan posle. V kraina smetka vsi4ki znaehme i navsqkade se govori, 4e e naglaseno vsi4ko. Estestveno, 4e 6te otide6, 4e kade drugade 6te moje6 da vidi6, 4e i da popalni6 tozi test, za koito cqla BG govori. Nali si 4uvala- Ti napravi kakvoto trqbva, pak da stava kakvoto 6te. No mejduvremenno ne spirai da si puska6 dokumentite za rabota na drugi mesta(ako si bezrabotna). Nai-lo6oto e, 4e za poreden pat mladite hora sa razo4arovani i rabotata nakraq 6te stane kakto kazva edna na6a jurnalistka: Molq, posledniq da zatvori granicata.
- stoqnova_13
- Младши потребител
stoqnova_13 написа:Do camperr84 - Az zatova posavetvah predi vreme da se nastroi vseki , 4e da ne e razo4arovan posle. V kraina smetka vsi4ki znaehme i navsqkade se govori, 4e e naglaseno vsi4ko. Estestveno, 4e 6te otide6, 4e kade drugade 6te moje6 da vidi6, 4e i da popalni6 tozi test, za koito cqla BG govori. Nali si 4uvala- Ti napravi kakvoto trqbva, pak da stava kakvoto 6te. No mejduvremenno ne spirai da si puska6 dokumentite za rabota na drugi mesta(ako si bezrabotna). Nai-lo6oto e, 4e za poreden pat mladite hora sa razo4arovani i rabotata nakraq 6te stane kakto kazva edna na6a jurnalistka: Molq, posledniq da zatvori granicata.
Samo da poprawq che sum Momche (MUJ)
A ti ot koi grad si?
- camperr84
- Младши потребител
camperr84 , ne znam za6to re6ih, 4e si jena. Ako sam v gre6ka, sorry.
- stoqnova_13
- Младши потребител
Ot RUSE. Nie tuka sme mitni4ari po gen, 4e i sega kato im premestqt centralata tuka-eheeee, 6te hvraknem 4ak
- stoqnova_13
- Младши потребител
stoqnova_13 написа:Ot RUSE. Nie tuka sme mitni4ari po gen, 4e i sega kato im premestqt centralata tuka-eheeee, 6te hvraknem 4ak
О да Вие сте опасни там знам ВИ аз Аристокрацията на България.
Имам бивши колеги от Русе(живях 7 години във Варна) че сме ходили на семинари(бях 2 години търговски в една голяма фирма,да не и казвам сега името)
- camperr84
- Младши потребител
Do daritt- Nie aris-koen ne go napadame, az sam mu blagodarna daje( vse si mislq , 4e ne e maj), ama tou s tez por6eta, iphone i kostumi ni vze savsem na podbiv i nie da se za6titim malko. Az se nadqvam da ne se sardi, 4ovek s takova 4uvstvo za humor ne biva da e doka4liv. 4akam go da se vkl. tiq dni s netarpenie.
- stoqnova_13
- Младши потребител
и аз бях на интервю в Бургас, споделете как мина при вас
- tea_1988
- Младши потребител
tea_1988 написа:и аз бях на интервю в Бургас, споделете как мина при вас
Пак като сте стигнали до интервюто сте добре.Здрависахте ли се с Генерала?
- camperr84
- Младши потребител
camperr84 написа:tea_1988 написа:и аз бях на интервю в Бургас, споделете как мина при вас
Естетвено присъстваше там къде без него
- tea_1988
- Младши потребител
tea_1988 написа:и аз бях на интервю в Бургас, споделете как мина при вас
Аз вече споделих.а при теб как беше?
camperr84 написа:Пак като сте стигнали до интервюто сте добре.Здрависахте ли се с Генерала?
Аз лично не,но седях точно до него Мога вече да кажа,че сме седяли на една маса
- vaness
- Потребител
Tea и Какво те питаха на интервиюто Генерала зададе ли въпрос???
- pilki123
- Младши потребител
camperr84 написа:tea_1988 написа:и аз бях на интервю в Бургас, споделете как мина при вас
естественно присъстваше, но не се здрависахме цялата обстановка е достатъчно обтегната и напрегната като цяло не може да се опише трябва да се преживее
- tea_1988
- Младши потребител
|
|