- Дата и час: 23 Ное 2024, 15:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
този форум наистина е много забавен
- tea_1988
- Младши потребител
terra_s, impressed, благодаря за информацията, която сте ни предоставяли, за присъствието Ви във форума, за отделеното време и разясненията, които сте ни давали. Съгласна съм с коментара на treks5 на 99%, съгласна съм и с Вашите коментари на ...94%. Възхитена съм от разсъжденията на treks5, но и от начина ("тона"), с който ги изказа... Поздрави и успех на всички
- 22071974
- Младши потребител
ozi_ozburn,
Хм.. ей тук вече ни хвана във неведение
Последна промяна vaness на 21 Авг 2012, 17:52, променена общо 1 път
- vaness
- Потребител
ozi_ozburn написа:Питах дали на някого са звънели след интервюто за Столична???
Бях на интервю в сряда, 15.08.... нямам обаждане
- 22071974
- Младши потребител
ozi_ozburn написа:Питах дали на някого са звънели след интервюто за Столична???
с цел да ти бъда полезна се обадих на един приятел, които се яви там и не е получил все още обаждане желая ти успех
- tea_1988
- Младши потребител
vaness написа:ozi_ozburn,
моля за по - лесни въпроси към нас със Ванеса
- tea_1988
- Младши потребител
Hora,zashto se karate.Pravete lubov,a ne voina.Tolkova se zaribih po toq forum,che veche draskam i ot tel.(za tova pisha na latinica,za koeto se izvinqvam)I taka da kaja za Aerogara -vsichko beshe ok,nachalnika na mitnica Aerogara mi napravi mnogo dobro vpechatlenie,mladoto momiche s chernata kosa(choveski resursi) sushto - opitvashe se da e stroga i tuk v Sofia,kakto i v Blagoev,no vsushnost e mnogo dobra jena(ili po skoro momiche),a otnosno kandidatite dnes na Aerogara - o kak se zabavlqvach samo...
- camperr84
- Младши потребител
Здравейте,
И аз да споделя впечатления си от изпита за Аерогарата. Госпожицата с черната коса и сините очи, която работи в отдел човешки ресурси на ЦМУ е много хубава Ако ме назначат на работа ще започна да я ухажвам колегиално Ама дано не я преместят в Русе, че нали ще децентрализират митническата администрация
И аз да споделя впечатления си от изпита за Аерогарата. Госпожицата с черната коса и сините очи, която работи в отдел човешки ресурси на ЦМУ е много хубава Ако ме назначат на работа ще започна да я ухажвам колегиално Ама дано не я преместят в Русе, че нали ще децентрализират митническата администрация
- zxzxxxx
- Младши потребител
Здравейте,и аз съм от чакащите за Варна ( вече започвам да си мисля,че сме проспали обажданията и интервюто )
- _ivka_
- Нов потребител
_ivka_ написа:Здравейте,и аз съм от чакащите за Варна ( вече започвам да си мисля,че сме проспали обажданията и интервюто )
Звъннете в Митница Варна утре, ще ви кажат ориентир
- megan_lb
- Младши потребител
megan_lb написа:_ivka_ написа:Здравейте,и аз съм от чакащите за Варна ( вече започвам да си мисля,че сме проспали обажданията и интервюто )
Звъннете в Митница Варна утре, ще ви кажат ориентир
Представяте ли си майтапа оттам да отговорят,че вече са минали
- _ivka_
- Нов потребител
camperr84 написа:Hora,zashto se karate.Pravete lubov,a ne voina.Tolkova se zaribih po toq forum,che veche draskam i ot tel.(za tova pisha na latinica,za koeto se izvinqvam)I taka da kaja za Aerogara -vsichko beshe ok,nachalnika na mitnica Aerogara mi napravi mnogo dobro vpechatlenie,mladoto momiche s chernata kosa(choveski resursi) sushto - opitvashe se da e stroga i tuk v Sofia,kakto i v Blagoev,no vsushnost e mnogo dobra jena(ili po skoro momiche),a otnosno kandidatite dnes na Aerogara - o kak se zabavlqvach samo...
E чак пък "младото момиче"! Зависи ти на колко си. Явно след като се позаяжда с нас вече е решила да бъде по-добричка Успех!
- vaness
- Потребител
Това е било миналата седмица за Варна:
Днес някой беше писал, че се опитва да се свърже, но никой не вдига телефона. Така, че нищо не сме изтървали,ще чакаме още.
lexyyyy написа:Вчера звънях в Агенция Митници - Варна и ми казаха, че все още не са проверени тестовете. До края на тази или следващата седмица, щели да ги проверят. Така че, все още да не чакаме обаждания
Днес някой беше писал, че се опитва да се свърже, но никой не вдига телефона. Така, че нищо не сме изтървали,ще чакаме още.
- frangolita
- Младши потребител
Последна промяна elimarty на 02 Сеп 2012, 22:06, променена общо 1 път
- elimarty
- Нов потребител
elimarty написа:ASK тест днес в Аерогара беше ужас на 1-ви модул - на ксерокопията не може да се разчете , пък какво остава за времето и да се реши
еми така се получава понякога, когато има стабилен контрол всичко да е наред и въпреки всичко УСПЕХ дано се похвалиш скоро с обаждане
- tea_1988
- Младши потребител
Звънях в Митница Варна и ми казаха, че все още не са проверени тестовете, казаха ми също, че това можело да стане в края на тази седмица, така че ще се почака още няколко дена
- milanelo
- Нов потребител
milanelo написа:Звънях в Митница Варна и ми казаха, че все още не са проверени тестовете, казаха ми също, че това можело да стане в края на тази седмица, така че ще се почака още няколко дена
Благодаря за информацията milanelo
- frangolita
- Младши потребител
22071974 написа:ozi_ozburn написа:Питах дали на някого са звънели след интервюто за Столична???
Здравейте,чудя се да вземем да се обадим до Човешки ресурси ли,аз също бях на интервю в сряда и ми казаха 10 дни,но колежка от Бургас във форума спомена,че при нея сроковете са били по-къси(от интервю до обаждане за одобрение някъде 5-6 дни)?
- vanci86
- Младши потребител
vanci86 написа:22071974 написа:ozi_ozburn написа:Питах дали на някого са звънели след интервюто за Столична???
Здравейте,чудя се да вземем да се обадим до Човешки ресурси ли,аз също бях на интервю в сряда и ми казаха 10 дни,но колежка от Бургас във форума спомена,че при нея сроковете са били по-къси(от интервю до обаждане за одобрение някъде 5-6 дни)?
Ами вземете да се обадите
- vaness
- Потребител
|
|