начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот ani_fer » 22 Авг 2012, 11:00

Благодаря на milanelo за информацията, чакането във Варна продължава... :mrgreen:
ani_fer
Потребител

Мнениеот nov4ovek » 22 Авг 2012, 12:48

^
Последна промяна nov4ovek на 22 Авг 2012, 23:25, променена общо 2 пъти
nov4ovek
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 22 Авг 2012, 13:23

vaness написа:
maria__simova написа:
vaness написа:Мислиш ли ,че тогава нямаше да има пак критикуване във форуми за неуредиците им? Ние винаги ще намерим под вола теле :lol: :lol:

Ванес донякъде си права че все ще намерим под вола теле, но аз си мисля че ако са обучени правилно от човешки ресурси как да организират конкурса мисля че няма да има проблем!Дори си мисля че контрол за организацията на конкурса трябва да има МФ, защото то контролира дейността на изпълнителния директор на АМ и въобще за цялата дейност на АМ!Това го пише в закона за митниците!

Е колко по-обучени да са организаторите на конкурса? :D Баш шефката на човешки ресурси /Елена Кирилова/ беше част от организаторите и на самото интервю също имаше пропуски според мен.
А колкото до контрола върху организацията на конкурса мисля,че скоро може и ББ да обвиним, че не се е заел лично той :lol: :lol:
Всичко е въпрос на интереси :)

Да права си Ванес!Съгласна съм с твойто мнение!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 22 Авг 2012, 13:28

"detektiv" ако ти си от масата хора, който си седят в къщи пред компютъра и пишат коментари под някакво измислено име и треперят от страх да дадат гласност на това което мислят си е твой проблем. Като цяло следя коментарите ти и не виждам ясно изразена позиция от твоя страна. Видях, че terra_s дава доста компетентни отговори на участниците, за което я поздравявам и затова реших да задам и своите. Не мислех, че ще я затрудня чак толкова, че да напише последния си пост, но понякога така се получава като няма какво да се каже по - добре с достойнство да се напусне форума. Сега май, ще и се наложи често да си "изтерясва" като чете за " една кака ми каза " ... Е какво да се прави явно такъв е живота като не може да се отговор на няколко прости въпроса.
Нали не си мислиш, че съм от хората които си седят пред компютъра и нареждат другите, трябва да съм доста повърхностна ако постъпвам така. А и ако бях толкова простоватичка нямаше да си издържа теста. Смятам, че съм достатъчно добър опонент да го направя очи в очи, а и по този начин давам право на защита на съответната страна. ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ И МАЛКО ПО - УВЕРЕНО ПОДХОЖДАЙ :D Харесвам участничката Мария Симова поради факта, че колкото и да е нападате изказва и отстооява своето си мнение каквото и да е то.[/quote]
Татяна благодаря за подкрепата!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 22 Авг 2012, 13:37

_ivka_ написа:
megan_lb написа:
_ivka_ написа:Здравейте,и аз съм от чакащите за Варна :(( вече започвам да си мисля,че сме проспали обажданията и интервюто :))

Звъннете в Митница Варна утре, ще ви кажат ориентир :idea:

Представяте ли си майтапа оттам да отговорят,че вече са минали :lol:

Ивка нищо не ме учудва, а я си представете следната ситуация още преди конкурса са назначили 20 човека тези хора предварително си знаят тестовете и работата е опечена!Правят си там уж интервю на тези 20 човека и готово!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 22 Авг 2012, 13:40

elimarty написа:ASK тест днес в Аерогара беше ужас на 1-ви модул - на ксерокопията не може да се разчете , пък какво остава за времето и да се реши

elimarty колко минути видадоха на страница да решите задачите!
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот frenchi » 22 Авг 2012, 13:50

Офффф честно престанете!На мен също са ми минавали такива мисли,но не се вглъбявам.Ако сте убедени,че всичко е нагласено защо кандидатствате???Още повече изнервяте всички така.Разбрахме ..още седмица чакане и толкова!Отдавна вече не ми е приятно да влизам във форума,но го правя единствено информативно (интервюто за Варна) :!: :!: :!:
frenchi
Младши потребител

Мнениеот vanci86 » 22 Авг 2012, 14:06

Ехо,София,има ли Инспектори вече?
vanci86
Младши потребител

Мнениеот ani_fer » 22 Авг 2012, 14:13

frenchi написа:Офффф честно престанете!На мен също са ми минавали такива мисли,но не се вглъбявам.Ако сте убедени,че всичко е нагласено защо кандидатствате???Още повече изнервяте всички така.Разбрахме ..още седмица чакане и толкова!Отдавна вече не ми е приятно да влизам във форума,но го правя единствено информативно (интервюто за Варна) :!: :!: :!:

Именно :idea:
ani_fer
Потребител

Мнениеот march_rabbit » 22 Авг 2012, 14:25

Здравейте,

С риск да разбуня духовете и да се навлека неприятни коментари, ще напиша за тия, които се интересуват сериозно.
Разбрах от приятели и кандидатствах в последния момент. Не съм се подготвяла нито за тестовете, нито за интервюто. Издържах ги на обща култура и познания от отдавна неизползваното юридическо образование. Днес ми се обадиха за назначение в Столична. Ще разочаровам много хора, но нямам връзки в никоя митница.

Пожелавам успех на всички
и
по-малко "филми" - на някои.

Поздрави!
march_rabbit
Нов потребител

Мнениеот vaness » 22 Авг 2012, 14:30

march_rabbit написа:Здравейте,

С риск да разбуня духовете и да се навлека неприятни коментари, ще напиша за тия, които се интересуват сериозно.
Разбрах от приятели и кандидатствах в последния момент. Не съм се подготвяла нито за тестовете, нито за интервюто. Издържах ги на обща култура и познания от отдавна неизползваното юридическо образование. Днес ми се обадиха за назначение в Столична. Ще разочаровам много хора, но нямам връзки в никоя митница.

и

Поздрави!

Супер! Честито и много успехи! Не си първия участник , който казва че е "без връзки". Надявам се и вярвам в това! :)
vaness
Потребител

Мнениеот vanci86 » 22 Авг 2012, 14:46

и

Поздрави!

Честито,мн професионални успехи занапред,искам да те попитам как се казваш,тъй като се обаждах до Човешки ресурси и казаха,че звънят по азбучен ред,за да знам за мен си си,разбираш ли?
Благодаря!
vanci86
Младши потребител

Мнениеот maria__simova » 22 Авг 2012, 14:47

и

Поздрави!

Радвам се наистина за теб!Успех ти желая! :D
maria__simova
Младши потребител

Мнениеот nov4ovek » 22 Авг 2012, 15:10

^
Последна промяна nov4ovek на 22 Авг 2012, 23:26, променена общо 2 пъти
nov4ovek
Младши потребител

Мнениеот 12000m » 22 Авг 2012, 15:58

"march_rabbit" Честито!

ох и намен ми се обадиха от Столична, но за друго :mrgreen: :D :mrgreen: .. да ходя да си видя резултатите 8)

... c'est la vie .. на печелившите честито и успех!
12000m
Младши потребител

Мнениеот frangolita » 22 Авг 2012, 16:03

Честито march_rabbit и успех! :)
frangolita
Младши потребител

Мнениеот vanci86 » 22 Авг 2012, 16:05

12000m написа:"march_rabbit" Честито!

ох и намен ми се обадиха от Столична, но за друго :mrgreen: :D :mrgreen: .. да ходя да си видя резултатите 8)

... c'est la vie .. на печелившите честито и успех!

Здрасти,какво ти казаха като ти се обадиха,сподели малко инфо,ако искаш на ЛС!
Мерси!
vanci86
Младши потребител

Мнениеот bbboxxx » 22 Авг 2012, 16:40

Поздрави на всички отново!
Сагата за митница Столична приключи - днес беше горещ ден!
Още един глас в полза на изкаралите сами изпитите без протекции и връзки! :mrgreen:
"Нова.. Детективе", Агенция митница ме обезщети днес за скъсаните шорти! :mrgreen:
Ако мога така да кажа, гарантирам още няколко попадения за отбора на честно явилите се и преборили се за мястото си, документа е в ръцете ми! :wink:
Пожелавам хладен разум и неминуем успех на чакащите за Варна, Русе и Аерогарата! Дишайте дълбоко и бъдете уверени в себе си - това ви гарантира успех(гарантирано от личен опит) :D
bbboxxx
Младши потребител

Мнениеот vanci86 » 22 Авг 2012, 16:52

и

Поздрави!

Здравей,обадиха ти се,че си назначена или си взе там писмото и видя,че си одобрена?
vanci86
Младши потребител

Мнениеот vanci86 » 22 Авг 2012, 16:55

bbboxxx написа:Поздрави на всички отново!
Сагата за митница Столична приключи - днес беше горещ ден!
Още един глас в полза на изкаралите сами изпитите без протекции и връзки! :mrgreen:
"Нова.. Детективе", Агенция митница ме обезщети днес за скъсаните шорти! :mrgreen:
Ако мога така да кажа, гарантирам още няколко попадения за отбора на честно явилите се и преборили се за мястото си, документа е в ръцете ми! :wink:
Пожелавам хладен разум и неминуем успех на чакащите за Варна, Русе и Аерогарата! Дишайте дълбоко и бъдете уверени в себе си - това ви гарантира успех(гарантирано от личен опит) :D

Едно въпросче,видя,че си одобрен на документа ли или директно ти казаха,че си одобрен?
Мерси за отговора!
vanci86
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити