начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот Xitap » 17 Сеп 2012, 15:33

tutitut написа:Мерси! Сега имам време до края на седмицата да реша приемам ли предизвикателството :)

Помисли добре, все пак има и риск, доколкото разбрах. А аз си чакам, но явно ще съм от неодобрените, щом вече са звъняли на одобрените. Мейл получи ли?
Е ако не стане, подал съм за София и Свиленград :)
Xitap
Младши потребител

Мнениеот tutitut » 17 Сеп 2012, 15:56

Xitap написа:
tutitut написа:Мерси! Сега имам време до края на седмицата да реша приемам ли предизвикателството :)

Помисли добре, все пак има и риск, доколкото разбрах. А аз си чакам, но явно ще съм от неодобрените, щом вече са звъняли на одобрените. Мейл получи ли?
Е ако не стане, подал съм за София и Свиленград :)

Не, не съм получила мейл, само обаждане. Успех ти желая за София и Свиленград :)
tutitut
Младши потребител

Мнениеот tsvetanoff » 17 Сеп 2012, 16:43

Ех, най-после и аз да си получа активиращия линк :D :D (малко след дъжд качулка, понеже шумотевицата и напрежението покрай интервютата отмина)...
tsvetanoff
Нов потребител

Мнениеот tsvetanoff » 17 Сеп 2012, 17:39

И аз днес получих обаждане от АМ... бройте едно място по-малко за Пловдив :D
tsvetanoff
Нов потребител

Мнениеот Xitap » 17 Сеп 2012, 17:46

A в колко часа звъннаха?
Xitap
Младши потребител

Мнениеот tsvetanoff » 17 Сеп 2012, 18:11

Към 13:00ч. На интервютата бях последен, понеже съм с "Ц"...
tsvetanoff
Нов потребител

Мнениеот Xitap » 17 Сеп 2012, 18:26

tsvetanoff написа:Към 13:00ч. На интервютата бях последен, понеже съм с "Ц"...

И на теб да кажа Браво!
Радвам се, че има хора, които успяват и споделят успеха си. Пожелавам ти само успехи на теб, и всички приети. Да се надяваме, че един ден ще станем колеги, приятели... и ще пием по една бира. Успех!
Xitap
Младши потребител

Мнениеот tsvetanoff » 17 Сеп 2012, 18:43

Благодаря ти, успех и на теб.
За скептично настроените:Връзки абсолютно никакви нямам, така че явно всичко си зависи от самите вас!
tsvetanoff
Нов потребител

Мнениеот tutitut » 17 Сеп 2012, 20:24

На мен малко преди 14ч ми звъннаха, макар да бях първия ден на интервю, може да съм от резервите :)
tutitut
Младши потребител

Мнениеот dundy123 » 17 Сеп 2012, 20:30

Xitap написа:
tutitut написа:Ами аз да се похваля първа, че вече се обаждат на одобрените на интервюто за Митница Пловдив :D

Браво!
dundy123 написа::( Получих обаждане от Аерогара. За съжаление не съм сред одобрените.
Успех на всички назначени и тези, които очакват обаждане. :D

Че и за неодобрените ли звънят?

Звъннаха и ми казаха, че за съжаление не съм избрана.
Попитаха ме дали ще си получа протокола на място или да го пратят по пощата. Затова звънят и на неодобрените предполагам.
dundy123
Младши потребител

Мнениеот igra4a » 17 Сеп 2012, 21:11

Агенция''Митници'' е най-корумпираната структора в държавния апарат!Много ми е интересно как за половин ден можаха да проверят работите на всички допуснати до интервю и съответно да ги уведомят,а иначе им трябват по цели месеци да проверяват тестовете на кандидатите!Мисля,че няма смисъл себеуважаващ се човек да си подава документите в тази институция(няма ли кой да се обади за ходатайстване-работата е ясна за съжаление разбира се)!
igra4a
Младши потребител

Мнениеот zxzxxxx » 17 Сеп 2012, 22:21

Бях решил да не пиша повече тук, но ще го направя за последен път. И аз съм от хората, които са одобрени без никакви връзки. Мога да ви напиша много неща, но тези, които си вярват в световната конспирация, така или иначе ще продължат да си вярват. От тестовете се видя, че едно от качествата, които се изискваха за митнически инспектор беше - интелигентността. Понеже вярвам, че много съфорумци са интелигентни, ще завърша със следната притча -
ТРИТЕ ФИЛТЪРА НА СОКРАТ
Великият древногръцки философ Сократ срещнал свой познат докато минавал през пазара.
- Имам да ти кажа нещо важно – започнал човекът. – Става въпрос за един твой приятел.
- Това е чудесно – отвърнал Сократ, – но не ми казвай все още. Аз прекарвам всичката информация, която получавам, през три филтъра, за да съм сигурен, че действително искам да я знам.
Човекът го изгледал учудено, докато Сократ продължи:
- Първият филтър е истината. Това, което искаш да ми кажеш, видял ли си го лично с очите си?
- Ъъъ, всъщност го чух от един човек – отговорил мъжът, – но на него може да му се вярва.
- Добре, но това не минава първия ми тест, тъй като не знаеш дали е истина – казал Сократ. – Вторият филтър е на добротата. Това, което искаш да ми кажеш за моя приятел, добро ли е?
- Не съвсем. Причината, поради която исках…
Сократ го прекъснал:
- Значи искаш да ми кажеш нещо лошо за мой приятел, което даже не знаеш дали е вярно. Третият филтър е ползата. Онова, което искаш да ми кажеш, ще ми бъде ли полезно по някакъв начин?
- Не мисля. Просто исках да ти го споделя.
- Ами тогава, след като информацията ти не е ясно дали е вярна, не е добра и не ми носи никаква полза, моля те, не ми я казвай – не искам да я научавам. :)
zxzxxxx
Младши потребител

Мнениеот vanci86 » 18 Сеп 2012, 11:58

Някои друг щастливец няма ли за Пловдив,само двама човека ли са одобрени?
vanci86
Младши потребител

Мнениеот bel_ami » 18 Сеп 2012, 12:38

Много искам да знам дали има някой, който е над 40 години и е одобрен след интервю, при подаване на документите няма изисквания за възрастова граница, но ми се струва, че по време на интервюто има някакво отсяване и предпочитат по-млади, например около 30 годишни :?:
bel_ami
Нов потребител

Мнениеот vaness » 18 Сеп 2012, 12:49

bel_ami написа:Много искам да знам дали има някой, който е над 40 години и е одобрен след интервю, при подаване на документите няма изисквания за възрастова граница, но ми се струва, че по време на интервюто има някакво отсяване и предпочитат по-млади, например около 30 годишни :?:

При приема на документите няма ограничения, но при отсяването на интервюто дори и да има, то е недоказуемо по никакъв начин. Аз мисля, че предпочитат предимно по-млади хора, но ако се справиш добре на интервюто възрастта ти няма да е пречка за назначение :)
Последна промяна vaness на 18 Сеп 2012, 17:37, променена общо 1 път
vaness
Потребител

Мнениеот geritoo » 18 Сеп 2012, 17:34

някой от одобрените може ли да изброи всички документи, които трябва да се представят в човешки ресурси. Благодаря предварителнол
geritoo
Нов потребител

Мнениеот tsvetanoff » 18 Сеп 2012, 19:38

@geritoo: разреши получаването на съобщения!
tsvetanoff
Нов потребител

Мнениеот alexandarveliki » 18 Сеп 2012, 20:24

А някой от неодобрените на интервюто за Митница Пловдив да е получил обаждане?Явно подбора е приключил и на одобрените е съобщено но има ли обратна връзка и при отрицателен резултат?
alexandarveliki
Нов потребител

Мнениеот bbboxxx » 18 Сеп 2012, 22:01

geritoo написа:някой от одобрените може ли да изброи всички документи, които трябва да се представят в човешки ресурси. Благодаря предварителнол

Привет на всички съфорумци!
Надявам се с това да бъда полезен на всички одобрени, не само на geritoo
1. Копие на лична карта
2. Копие на диплома за висше образование - титул и допълнение(да се носи и оригинала)
3. Медицинско свидетелство за работа
4. Свидетелство от психодиспансер
5. Свидетелство за съдимост
6. Копие изцяло на трудови книжки (да се носят оригиналите)
7. Копие на военна книжка за служилите мъже - страницата за постъпване и уволняване (да се носи и оригинала)
8. Снимка паспортен формат(носете 2 броя, че не се знае колко точно трябват) :wink:
9. Сертификат за владеене на чужд език
Дано не съм пропуснал нещо, че вече изпитах на собствен гръб какво значи размотаване с бумащина :mrgreen:
Успех на всички!
bbboxxx
Младши потребител

Мнениеот bbboxxx » 18 Сеп 2012, 22:08

girl89 написа:
tutitut написа:
girl89 написа:Здравейте :) имам въпрос: дали при одобрение и започване на работа, по време на 7-месечното обучение се получава заплата и ако да в какъв размер е тя ?
Благодаря предварително за отговора :)

Да, получава се, размерът е същият, какъвто ще бъде и след обучението.

благодаря, дано информацията ти е достоверна :))))

Заплащането на стажантите е уточнено със заповедта за провеждане на конкурса - 600лв. брутно възнаграждение месечно. Махнете си 10% ДОД. След успешното изкарване на обучителният курс може да разчитате на друго заплащане (евентуално увеличение за доказано владеене на език и т.н.) :wink:
bbboxxx
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити