- Дата и час: 21 Ное 2024, 23:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
КАКВО СТАВА, ИМА ЛИ ОБАЖДАНИЯ ЗА СТОЛИЧНА....
- boy1963
- Младши потребител
А за Свиленград?
- kitanaje5
- Нов потребител
Май ще трябва да звънне някой до ЧР и да попита какво става. Чакаме си иначе май...
- Xitap
- Младши потребител
Преди малко звъннах на тел. 02 9859 4068 и ми отговориха, че резултатите от тестовете за Столична ще бъдат готови в края на следващата седмица . Така че ще трябва да почакаме още малко и да се надяваме, че чакането си е заслужавало .
- boy1963
- Младши потребител
Поканен съм за митница Столична, преди малко дойде мейла. На 03 от 12:00 . Други?
- Xitap
- Младши потребител
Честито на Xitap.
Някой да се похвали, че е одобрен за Свиленград?
Някой да се похвали, че е одобрен за Свиленград?
- kitanaje5
- Нов потребител
Днес ме изненадаха с обаждане от Столична, аз очаквах да започнат да звънят в края на седмицата, но се оказва, че утре в 11ч. трябва да съм на интервю и сега ще тичам до Автогарата и ЖП гарата да видя как ще се придвижа
- boy1963
- Младши потребител
Някой да се похвали как мина интервюто за Столична? А някой да е получил обаждане за Свиленград?
- kitanaje5
- Нов потребител
Здравейте, от няколко дни се чудя за един казус и тъй като знам,че част от участниците във форума са юристи реших да попитам- Е ли законно и допустимо при обявяване на конкурс за за назначаване конкретен брой държавни служители, след провеждане на конкурса да се назначат по-голям от обявения брой? В конкретния случай- обявени са свободни 20 щатни бройки, а се назначават например 30. Ако някой е запознат, моля да сподели
Другото, което исках да питам каква тежест има "НАРЕДБА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНКУРСИТЕ ЗА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ " при обвинение за нарушение на процедурата по провеждане на такъв конкурс и назначаването на одобрените кандидати?
Другото, което исках да питам каква тежест има "НАРЕДБА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНКУРСИТЕ ЗА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ " при обвинение за нарушение на процедурата по провеждане на такъв конкурс и назначаването на одобрените кандидати?
- vaness
- Потребител
kitanaje5 написа:Някой да се похвали как мина интервюто за Столична? А някой да е получил обаждане за Свиленград?
Не е ли малко рано за обаждания, все пак интервюто беше вчера.
- z_stoqnova
- Младши потребител
z_stoqnova написа:kitanaje5 написа:Някой да се похвали как мина интервюто за Столична? А някой да е получил обаждане за Свиленград?
Имах предвид, дали някой знае кога ще е интервюто за Свиленград и започнали ли са да се обаждат за него.Питам, защото аз не съм получила нищо и ако е минало всичко да не се надявам напразно.
- kitanaje5
- Нов потребител
kitanaje5 написа:z_stoqnova написа:kitanaje5 написа:Някой да се похвали как мина интервюто за Столична? А някой да е получил обаждане за Свиленград?
Имах предвид, дали някой знае кога ще е интервюто за Свиленград и започнали ли са да се обаждат за него.Питам, защото аз не съм получила нищо и ако е минало всичко да не се надявам напразно.
На мен ми се обадиха в понеделник около 11 и интервюто ми беше вчера в София. Незнам дали ще се обаждат още може да се обадиш до ЧР да питаш за по-сигурно, но щом днес са били на интервю Столична - едва ли. Въпреки, че предния път когато кандидатствах интервютата бяха 4 или 5 дни и някой във форума писа, че са му се обадили и аз се отчаях, а ми се обадиха на следващия ден, просто бях във списъка за втория ден на интервюто. Така, че най-добре се обади и питай.
- z_stoqnova
- Младши потребител
Стоянова, а за Свиленград ли ти се обадиха? Или за Столична? Щото ще е много весело, ако се окаже, че и за Свиленград са звъняли. Не за друго, ами са ми 1 към 1 отговорите и в София и Хасково (там беше проведен теста), като дори в Хасково се представих на 5 въпроса по-добре (2 компетентността и 3 интелигентността). А на интегритета отговорих като в Пловдив (там бях поканен за интервю). Така че да видим.
- Xitap
- Младши потребител
- z_stoqnova
- Младши потребител
|
|