начало

Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии

ми се обадиха по телефона някакви си хора от някаква фирма

ми се обадиха по телефона някакви си хора от някаква фирма

Мнениеот tanq_105 » 08 Май 2014, 10:38

ЗДРАВЕЙТЕ на всички!
Като начало искам да се извиня предварително,ако има такава тема или пък ако темата ми не е за тук! Съжалявам ..

Споделям Ви,че преди малко ми се обадиха по телефона някакви си хора от някаква фирма,който ме уведомиха,че съм имала задължения към Виваком и едва ли не ако не ги платя .. най- лошото : СЪД ..
Човека отсреща ми каза,че едва и не Аз съм била отказала да платя,за това моментално на съд ме давали .. Добре,казвам - чакайте малко,кой казал,че няма да ги платя .. Но пък после се сетих,че договора бе сключен преди много години и Аз отказах да плащам,защото не съм ползвала нищо,освен първия месец,който си заплатих,от там насетне - не съм плащала защото те ме излъгаха. Казаха ми едно,а то бе друго .. Традиционната схема,от която са се парили много хора ..
Въпроса ми е .. мисля,че договора бе сключен към .. август 2008-ма .. Може и септември да е било,но на 100 % е през 2008-ма година .. Какво да правя .. Да плащам ли ? Ще ме съдят ли ?
Дайте съвет,моля ..

Благодаря предварително на отзовалите се! И извинявам се още веднъж ако темата е неуместна!

Поздрави!
tanq_105
Младши потребител

Re: ми се обадиха по телефона някакви си хора от някаква фир

Мнениеот kdkrastev1234 » 08 Май 2014, 13:14

Ако неплатената сума е от 2008г. и не сте я отсрочвали/разсрочвали/подписвали споразумение е изтекла погасителната давност. В случая или трябва да предявите иск, че не дължите. Или да чакате те да предявят иск, да направите съответното възражение. За препоръчване е втория вариант.
Ако междувременно се поддадете на заплахите и платите или подпишете споразумение забравете за давността.
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител

Мнениеот eurolinker » 08 Май 2014, 14:20

kdkrastev1234 написа:Ако неплатената сума е от 2008г. и не сте я отсрочвали/разсрочвали/подписвали споразумение е изтекла погасителната давност. В случая или трябва да предявите иск, че не дължите. Или да чакате те да предявят иск, да направите съответното възражение. За препоръчване е втория вариант.
Ако междувременно се поддадете на заплахите и платите или подпишете споразумение забравете за давността.

+1
Да ви кажа какво бих направил аз при следващото позвъняване? За да им спадне ентусиазма и за да внеса смут бих изпял произволно избрана песен - "Зайченцето бяло", "Белите манастири", "Изправи се гора от стомана" и др.
Позабавлявайте се и вие, няма само те да го правят :P
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Мнениеот kdkrastev1234 » 08 Май 2014, 18:43

Казваш им "момент, че ми звънят по другия телефон" и ги оставяш да висят, докато затворят. Поне ще ги набуташ с разговори :)
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител

Мнениеот eurolinker » 08 Май 2014, 20:44

kdkrastev1234 написа:Казваш им "момент, че ми звънят по другия телефон" и ги оставяш да висят, докато затворят. Поне ще ги набуташ с разговори :)

С оглед евентуалния предмет на евентуалното изп. п-во - евала, kdkrastev1234! :P
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Мнениеот tanq_105 » 09 Май 2014, 22:06

ХОРА - БЛАГОДАРЯ ВИ .. !! НЕКА СЕ ОБАДЯТ ПАК .. ЩЕ ИМ ПОПЕЕМ .. :lol: :mrgreen: :roll:
tanq_105
Младши потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство