- Дата и час: 23 Ное 2024, 20:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub vol. 4
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub vol. 4
]
Uh La La La...
- vassilev
- Активен потребител
culpableeeee
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
Днес нещо се рзлигавихме и си правихме класация на топ 10 "за всички времена" Аз май реших, че моят топ 3 е
-
lexy21 - Активен потребител
ти знаеш...
- vassilev
- Активен потребител
lexy21 написа:Днес нещо се рзлигавихме и си правихме класация на топ 10 "за всички времена" Аз май реших, че моят топ 3 е
Ох, Лекси, пък аз не можах да го определя моя топ 3, и това си е.
Вадих, слагах и ... накрая се отказАх!
- muza_
- Потребител
muza_ написа:Ох, Лекси, пък аз не можах да го определя моя топ 3, и това си е.
Вадих, слагах и ... накрая се отказАх!
Ооооооооо, аз колко топ 3 ударих оттогава... и всички за вечни времена
Иначе тези симтяги скоро ги открих и още им се радвам , щели да имат концерт у нас
-
"...
тайни неща шептят..."
тайни неща шептят..."
Последна промяна vassilev на 14 Окт 2014, 22:38, променена общо 1 път
- vassilev
- Активен потребител
Излез и намери приятел
-
Муухахахаааааа, Музичка, не се бях сещала за тази култова песен на Европата от години до тази сутрин, когато си тичам в тъмното в парка и си слушам... радио та, пускат я и аз като й се израдвах и си викам "само психопатите тичат в тъмното и слушат Тhe final countdown в 6 сутринта". Нямаше свидетели и още съм на свобода Отварям сега кръчмето и какво да чуя
-
Ооо вие си правите топ 10 без мен?!!! Нееее
Бих препоръчала да направим топ 10 на песните по националност и стил
Започвам с италианските, че напоследък съм на такава вълна
п.п. ще се опитам да представя и новички (за мен) песни, на които съм дала приоритет. И някак не мога да определя само десет но нека започнем с първата песен - свързана със "силата на живота"
тази понеже е израз на задоволството след добре свършена работа и благинките, които следват
тази понеже пасва идеално на чаша червено вино
тази пък изразява стремежа на човешкото същество да се пребори със собствените си страхове, да надскочи себе си. Това е песента на новатора, който не се отказва
една, защото се е превърнала в класика и е разпознаваема от не едно поколение
я да видим кой не е чувал ето тази?
искрено и лично, защото Лаура е сред любимите ми италиански певици. Няма само една силно отличаваща се песен, затова пък всичките й са приятен фон и не изискват специално настроение, за да ги слушаш
това е когато ми е весело "и подсвирквам си даже"
Щях да пропусна Албано
една песен изпълнена на неаполитански диалект със странно различно звучене и изискваща специално настроение
Спирам, защото мога да продължа с по десет от всеки автор, а изпълнителите са над 50
Приятно слушане
Бих препоръчала да направим топ 10 на песните по националност и стил
Започвам с италианските, че напоследък съм на такава вълна
п.п. ще се опитам да представя и новички (за мен) песни, на които съм дала приоритет. И някак не мога да определя само десет но нека започнем с първата песен - свързана със "силата на живота"
тази понеже е израз на задоволството след добре свършена работа и благинките, които следват
тази понеже пасва идеално на чаша червено вино
тази пък изразява стремежа на човешкото същество да се пребори със собствените си страхове, да надскочи себе си. Това е песента на новатора, който не се отказва
една, защото се е превърнала в класика и е разпознаваема от не едно поколение
я да видим кой не е чувал ето тази?
искрено и лично, защото Лаура е сред любимите ми италиански певици. Няма само една силно отличаваща се песен, затова пък всичките й са приятен фон и не изискват специално настроение, за да ги слушаш
това е когато ми е весело "и подсвирквам си даже"
Щях да пропусна Албано
една песен изпълнена на неаполитански диалект със странно различно звучене и изискваща специално настроение
Спирам, защото мога да продължа с по десет от всеки автор, а изпълнителите са над 50
Приятно слушане
Последна промяна andrea на 17 Окт 2014, 14:35, променена общо 1 път
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
Чудих се за десет френски, испански, фадо /португалски, бразилски/, гръцки хммм
Да не ставам прекалено нахална обаче и за да не обсебвам форумното пространство ще публикувам по една (по възможност по-новичка), а вие само кажете ако искате още
ами рок баладите, при тях може да докараме топ 100
chill out също така
Хайде хвърлям ръкавицата някой да продължи
Да не ставам прекалено нахална обаче и за да не обсебвам форумното пространство ще публикувам по една (по възможност по-новичка), а вие само кажете ако искате още
ами рок баладите, при тях може да докараме топ 100
chill out също така
Хайде хвърлям ръкавицата някой да продължи
-
За хубав почивен ден :
- nk7702n
- Старши потребител
|
|