начало

Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК

незаплатен извънреден труд

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

незаплатен извънреден труд

Мнениеот georgi_ivanov » 05 Ное 2015, 18:02

Привет,

пиша във връзка с един казус,който имам свързан с незаплащане на извънреден труд. Става дума за това, че съвсем наскоро приключих трудовото си правоотношение със стария ми работодател и при издадената справка за извънредния труд,който съм положил при командировка в клон на предприятието в чужбина не е извършено неговото зачитане в справката за положеният извънреден труд по УП3. Работил съм заедно с групата,която беше командирована в клона на дружеството в чужбина ежедневно по 11 работни часа в продължение на близо 3 месеца всеки работен ден,което прави от своя страна по груби калкулации около 63 работни часа месечно. В рамките на 3 месеца командировка това прави 189 часа в извънреден труд. Искам да попитам мога ли да търся от работодателя отговорност за заплащане на тези часове извънреден труд при условие,че те не са отразени никъде във ведомости и съответно калкулирани и заплатени в ежемесечното трудово възнаграждение? Мога да докажа полагането на извънредния труд посредством свидетелски показания на колегите,с които работихме там на място.
Благодаря предварително за отговора.
georgi_ivanov
Младши потребител

Re: незаплатен извънреден труд

Мнениеот doc03 » 08 Ное 2015, 01:18

Ще следя с интерес казуса.
Имам 1711 часа незаплатен извънреден труд.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Re: незаплатен извънреден труд

Мнениеот georgi_ivanov » 09 Ное 2015, 12:01

Всеки отговаря за себе си. :D
georgi_ivanov
Младши потребител

Назад към Трудово право