Здравейте,
имам апартамент който по док.за собственост е на мое име,майка ми и баща ми закупен с ипотека, която още се изплаща от баща ми.По време на закупуването съм била в брак и съответно по закон той има 1/6 от имота,това го разбирам сега когато реших да продавам апартамента.За да се осъществи сделката ми трябва и негов подпис....съответно той отказва да се разпише,ако аз не му дам голяма сума пари.При положение,че той никога не е живял там и не е дал нито един лев за това жилище,мога ли нещо да направя и какво? Не мисля,че е редно да получава пари за нещо което не е негово.Разведени сме вече повече от 10год.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 20:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Може ли да се направи нещо?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Може ли да се направи нещо?
Последна промяна tatiani на 10 Яну 2017, 16:31, променена общо 1 път
- tatiani
- Нов потребител
Re: Може ли да се направи нещо?
Какво очаквате да ви кажат тук по такъв сложен въпрос, по който дори не се разбра дали сте разведена или не?
Вземете договора за ипотека, съберете вноските или поискайте разпечатка от банката и при адвокат, заедно с доказателства за това разведена ли сте или не.
Вземете договора за ипотека, съберете вноските или поискайте разпечатка от банката и при адвокат, заедно с доказателства за това разведена ли сте или не.
- ivanov_p
- Активен потребител
Разведена съм повече от 10г вече.Благодаря ви
- tatiani
- Нов потребител
Не е трябвало вуобще да комуникирате с бившия. Извадете си нотариален акт по давност.
- barakuda
- Потребител
barakuda написа:Не е трябвало вуобще да комуникирате с бившия. Извадете си нотариален акт по давност.
Машалла и съвет - ори, мели, яж. Ама падат после в съда тези актове.
-
teogeo - Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|