начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Търся Адвокат за София

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Търся Адвокат за София

Мнениеот ivan_lawyer » 10 Мар 2024, 07:53

Имам едно дело от 2002 година - при това - не е постоянно, но ето какво е съдебна система.

Илф и Петров са го описали това със съда - имат го, освен това е и предмет на фейлетон на самият ни Иван Вазов.

Щях да се смея и да се шегувам - ако не беше трагично.

Имам клиенти - починаха от рак - 2 броя и то Мартин Божанов също имаше участие - но това пък за какво го казвам.

Дело за наем - водих около 7 години - при това без никакви усилия - освен това наистина може да се превърне в съдебна сага.

Аз вече ме е страх да дам апартамент под наем - то е "зверилник" това.

Дано не заживеем в безправие.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 10 Мар 2024, 12:29

marakan написа:Жив да не бях, доживях да видя Жалостив адвокат
сега ми остана само да видя и тигър вегетарианец

Очевидно сте се отказал да търсите адвокат в този форум, защото всеки нормален човек би осъзнал, че с такова отношение към адвокатите (което прозираше още при създаването на темата) шансовете Ви клонят към нулата.
Очевидно оставате тук само, за да се заяждате. Това, което не разбирам, е що за морал трябва да има човек, който има негативно отношение към професията, чийто представител Ви е спечелил делото. Подобни хора като Вас са бъкани с предразсъдъци (не само към адвокатите) и постоянно хейтят и тровят живота на околните. Но рано или късно получават своето заслужено възмездие.
Ще берете още много ядове, особено при въвода (ако ВКС не допусне до касационно обжалване). Без адвокат няма да се справите.
За мен темата е приключена.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот Melly » 10 Мар 2024, 16:19

marakan написа:
Melly написа:
marakan написа:Явно някой трябва да Ви върне в реалността

Заплата на Съдия - 5000-7000лв на МЕСЕЦ
Заплата на Министър - 6000-7000лв на МЕСЕЦ

Но видиш ли адвокат за явяване на една инстанция трябва да получи МИНИМУМ 7000лв за да може с 2-3 ДНИ работа да си докара заплата поне като на Министър

Навремето имаше много хубав виц за Дефакто и Фактически, който го е чувал ще схване идеята

Докога ще си чешеш клавиатурата, бре? :evil: :evil: :evil:

Ако имаш по добри идеи може да ми пишеш на лични :D

Малейййй, ама ти си бил гоЛем нахал бре. Добре, че не знаеш колко ги обичам такива като теб.... Заслужаваш "вятърът" да те отвее като бръмбър сламака.
Ай сега - по живо по здраво напусни темата, за да не се разочароваш напълно.
Достатъчно се представи що за същество си.

Melly
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот marakan » 11 Мар 2024, 01:49

kalahan2008 написа:

Очевидно сте се отказал да търсите адвокат в този форум, защото всеки нормален човек би осъзнал, че с такова отношение към адвокатите (което прозираше още при създаването на темата) шансовете Ви клонят към нулата.
Очевидно оставате тук само, за да се заяждате. Това, което не разбирам, е що за морал трябва да има човек, който има негативно отношение към професията, чийто представител Ви е спечелил делото. Подобни хора като Вас са бъкани с предразсъдъци (не само към адвокатите) и постоянно хейтят и тровят живота на околните. Но рано или късно получават своето заслужено възмездие.
Ще берете още много ядове, особено при въвода (ако ВКС не допусне до касационно обжалване). Без адвокат няма да се справите.
За мен темата е приключена.

Напротив точно тук си намерих.

Човекът ми писа на лични и не се включи в темата да ви пада на нивото

Върнете се назад в темата и вижте че по голямата част от постовете Ви са целенасочено заяждане, както и на още няколко потребителя

В началото на темата някой ме попита как ще разбера кой е добър адвокат със сигурност няма как да знам, но лесно придобих представа от пишещите тук адвокати кой какъв е като човек, а това не е малко.

После се чудите защо хората имат такова отношение към професията ви
marakan
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 11 Мар 2024, 02:08

Има модни тенденции във ВКС - които са непонятни и за професор по право - дано да сте в час.

Аз самият ме е страх от неграмотността им - на ВКС - много рядко - но я проявяват.

Не са сложни нещата, аз виждам едно държане - което не е инвертирано във владение, не знами и не ме интересува.

ВКС ще оправи работата.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот dimist » 11 Мар 2024, 14:22

marakan написа:
kalahan2008 написа:

Напротив точно тук си намерих.

Човекът ми писа на лични и не се включи в темата да ви пада на нивото

Върнете се назад в темата и вижте че по голямата част от постовете Ви са целенасочено заяждане, както и на още няколко потребителя

В началото на темата някой ме попита как ще разбера кой е добър адвокат със сигурност няма как да знам, но лесно придобих представа от пишещите тук адвокати кой какъв е като човек, а това не е малко.

После се чудите защо хората имат такова отношение към професията ви

Както казват американците - радвам се за Вас.
Ако има модератор, предлагам да заключи темата.
dimist
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 11 Мар 2024, 14:44

То има модератори, ама едва ли ще я заключат.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот marakan » 12 Мар 2024, 02:06

dimist написа:
Както казват американците - радвам се за Вас.
Ако има модератор, предлагам да заключи темата.

Защо да я заключат???

Та да може по бързо да мине на задни страници и да не виждат хората каква е жалката истина за така наречените МИНИМАЛНИ адвокатски такси???

Също така понеже Калахан е много загрижен за наемателите периодично ще минавам да го информирам как се развива делото
marakan
Младши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 12 Мар 2024, 13:05

Като се заключи темата и хората няма да могат да я четат? Смешник.
Пишете, колкото си искате. Все ми е тая. Направил съм си настройките да не виждам Вашите мнения повече.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии