- Дата и час: 21 Ное 2024, 21:17 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
дознатели
|
|
Какво се разбира под " голяма комисия", понеже аз си чакам от има- няма два месеца юридически изпит. Някой знае ли нещо, кога ще да е ?
- jordan_bg
- Нов потребител
И аз чакам юридическия изпит вече девет месеца.Вече губя надеж-
да.Ако някой знае някъде изобщо в страната да има дата за конкретно РПУ посочена от София ,нека да каже.
да.Ако някой знае някъде изобщо в страната да има дата за конкретно РПУ посочена от София ,нека да каже.
- eli2005
- Нов потребител
няма да има изпити и комисий за назначаване на дознатели докато не бъде решено какво точно ще става със следователите.Знам го със сигурност.
- ludi
- Потребител
Това ние много добре си го знаеме- така че не виждам с какво добринасяш по темата. Питането беше отправено от човек, който не разчита на "рамо", и беше отправено към подобни хора...
- jordan_bg
- Нов потребител
Имам питане???????
Искам да ЗНАМ ,ако ДОЗНАТЕЛ прецака ЦЯЛАТА процедура при снемане на ДАННИ и т.н. КАКВИ СА МОИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ГО СЪДЯ??????????Изобщо кави са ШАНСОВЕТЕ по частен път да ОСЪДЯ ДОЗНАТЕЛ ЗА МЪРЛЯВЩИНА?????
- blag009
- Младши потребител
Re: дознатели
филибе написа:Някой знае ли дали скоро ще има нови назначения за дознатели?
А ти мина ли през проучването и имаш ли достъп?
- roni
- Младши потребител
Re: Имам питане???????
blag009 написа:Искам да ЗНАМ ,ако ДОЗНАТЕЛ прецака ЦЯЛАТА процедура при снемане на ДАННИ и т.н. КАКВИ СА МОИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ГО СЪДЯ??????????Изобщо кави са ШАНСОВЕТЕ по частен път да ОСЪДЯ ДОЗНАТЕЛ ЗА МЪРЛЯВЩИНА?????
Не можеш за съжаление... Всичко е затворена система. Тук нищо не се обжалва, както е в цивилизацията.
- roni
- Младши потребител
ШАНСОВЕТЕ СА ТИ ГОЛЕМИ-ИСКАШ МУ ДЛЪЖНОСТНАТА ХАРАКТЕРИСТИКА И ВИЖДАШ КАДЕ НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВА СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ХОБ НА ВОЕННЕН ПРОКУРОР-А КАТО ЗНАМ КОЛКО СА И ГРАМОТНИ ТИЯ ДОЗНАТЕЛИ
УСПЕХ КОЛЕГА
УСПЕХ КОЛЕГА
- gavril
- Младши потребител
ЗЛОБАР, КАК СИ?
gavril написа:ШАНСОВЕТЕ СА ТИ ГОЛЕМИ-ИСКАШ МУ ДЛЪЖНОСТНАТА ХАРАКТЕРИСТИКА И ВИЖДАШ КАДЕ НЕ СИ ИЗПЪЛНЯВА СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ХОБ НА ВОЕННЕН ПРОКУРОР-А КАТО ЗНАМ КОЛКО СА И ГРАМОТНИ ТИЯ ДОЗНАТЕЛИ
А бе , ти си се поболял с тая Военна прокуратура! Сънуваш ли я, бълнуваш ли я? От къде знаеш колко са "грамотни тия дознатели", когато като ти чета простотиите е бъкано с правописни и стилистични грешки!!! За юридическата ти "компетентност" , работата е да се хили човек с глас! Завършилите килийни училища по време на Възраждането са добивали повече образование и култура от теб! Ай, бегай , па си легай!
- yugoslav
- Потребител
Гаврил пак се изказа неподготвен.За твое сведение МВР толкова много държи на своите разследващи органи,че това са единствените му служители който нямат длъжностна характеристика :twisted. Никой не се сети да изготви такава въпреки ,че длъжността я има официално вече три години.
Така ,че засега се отлага осъждането на дознател .
Така ,че засега се отлага осъждането на дознател .
- ludi
- Потребител
Гавриле, Гавриле! Пак се изложи, мойто момче. Ако си чел "Алиса в страната на чудесата", в което много се съмнявам, там Алиса беше казала следната мисъл, която с пълна сила важи и за тебе: "-Какво малко и глупаво момиченце съм, и колко голям и сложен е светът! По - добре да не говоря, ако не ме питат, защото всички ще разберат каква съм.".
- dinev
- Потребител
МНОГО ДЕТСКИ ГЛЕДАТЕ, И С ДЕТСКИТЕ СИ ЖИВЕЕТЕ...
СМИСЪЛЪТ Е: СЛУЖИТЕЛ БЕЗ ДЛЪЖНОСТНА ХАРАКТЕРИСТИКА НЯМА ЗАКОННИ ФУНКЦИИ, ЗАЩОТО ПРОСТО НЕ Е ЯСНО КАКВИ СА МУ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА-ЗНАЧИ ПРАВИ СВОЕВОЛИЯ.
ВСЕКИ ДОЗНАТЕЛ МОЖЕ ДА СЕ ОСЪДИ БЕЗ ПРОБЛЕМ, ЗАЩОТО ВЪВ ВИПОНД НЕ СА ГИ ОБРАЗОВАЛИ ДОСТАТЪЧНО И ПРАВЯТ МАСА НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНИ ДЕЙСТВИЯ.............
УСПЕХ ДА ПИШЕТЕ ЖАЛБИ СРЕЩУ ДОЗНАТЕЛСКИЯТ ПРОИЗВОЛ....
СМИСЪЛЪТ Е: СЛУЖИТЕЛ БЕЗ ДЛЪЖНОСТНА ХАРАКТЕРИСТИКА НЯМА ЗАКОННИ ФУНКЦИИ, ЗАЩОТО ПРОСТО НЕ Е ЯСНО КАКВИ СА МУ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА-ЗНАЧИ ПРАВИ СВОЕВОЛИЯ.
ВСЕКИ ДОЗНАТЕЛ МОЖЕ ДА СЕ ОСЪДИ БЕЗ ПРОБЛЕМ, ЗАЩОТО ВЪВ ВИПОНД НЕ СА ГИ ОБРАЗОВАЛИ ДОСТАТЪЧНО И ПРАВЯТ МАСА НЕЗАКОНОСЪОБРАЗНИ ДЕЙСТВИЯ.............
УСПЕХ ДА ПИШЕТЕ ЖАЛБИ СРЕЩУ ДОЗНАТЕЛСКИЯТ ПРОИЗВОЛ....
- gavril
- Младши потребител
ЗА КОЛЕГАТА С ВИСШЕТО-МОЖЕ ДА ИМАМ КИЛИЙНО УЧИЛИЩЕ, НО СЪМ СПЕЧЕЛИЛ ПОВЕЧЕ ДЕЛА ОТ ГОЛЕМЕЦ КАТО ТЕБ ДЕТО СИСТЕМАТА БИЛА КРЪГЛО ЯЙЦЕ И ХОРА С ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ГЪНКА НЕ ДОПУСКАЛИ, ЗАЩОТО ВИНАГИ НАМИРАТ НАЧИНИ ОТ СИТУАЦИЯ, А НЕ КАЗВАТ, ЧЕ НЕ СТАВА....
ВСИЧКО МОЖЕ САМО ДА СЕ НАМЕРИ НАЧИНА, АМА ВИЕ СТЕ ЛЕЖАЧИ СЪС САМОЧУВСТВИЕ АМА ВИ ГОНКАТ С НОВИЯ НПК - ЧЕСТИТО ....
ВСИЧКО МОЖЕ САМО ДА СЕ НАМЕРИ НАЧИНА, АМА ВИЕ СТЕ ЛЕЖАЧИ СЪС САМОЧУВСТВИЕ АМА ВИ ГОНКАТ С НОВИЯ НПК - ЧЕСТИТО ....
- gavril
- Младши потребител
Ку-ку, нане, Гаврилчо! Па шта je ово чудо невиђено као шта је мутав Гаврилић! Јер си ти нормаљан, младићу!?Па шта теби преокопирати тај став према полицију и истражним судијама, такозвани ДОЗНАТЕЉИ!?
Јој, бре, јадниће, ми лићиш да си мање више МУТАВ и ШУТАВ! Јер грешам?
буаха-ха-ха!
Јој, бре, јадниће, ми лићиш да си мање више МУТАВ и ШУТАВ! Јер грешам?
буаха-ха-ха!
- yugoslav
- Потребител
Назад към Обсъждане на законопроекти
|
|