начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

малцинствата в България-кои са????

Дискусии на тема съдебната власт в България

малцинствата в България-кои са????

Мнениеот soritsark » 27 Юли 2010, 19:33

питам се докога ще продължават циганите да трупат пари/ама много пари/,а аз ще работя като вол,ще си плащам осигуровки и данъци,а ТЕ ще ми се смеят отстрани?
незнам дали сте виждали колко цигани има пред "уестърн юнион"-ромката лъже мъжете в турция,че ще му стане жена,а те й пращат чувала с парите.
къде е полицията,къде са данъчните да ги питат откъде са им къщите на три етажа,откъде им са колите-последен модел и всичко останало.допреди няколко години живееха в колиби-буквално.
днес се отчаях-на мен ми звънят от банката да ме питат кога ще си платя вноската,а ТЯ-циганката минава покрай мен с две пачки от по 50 лева и ми се смее-доволна от "удара си".
ДОКОГА ЩЕ ДРЕМЕ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ?
Последна промяна soritsark на 01 Дек 2010, 22:30, променена общо 1 път
soritsark
Младши потребител

Re: професия "алоджия"

Мнениеот aron_davidov » 27 Юли 2010, 21:25

.
Последна промяна aron_davidov на 03 Окт 2011, 19:47, променена общо 1 път
Аватар
aron_davidov
Потребител

Мнениеот soritsark » 27 Юли 2010, 22:23

сетих се за кого става въпрос,но и аз не се сещам къде.
това трябва да направят и властимащите-да намерят златната среда.но нека спрем тази подигравка с честните хора-ние си плащаме всичко на държавата,а тя се грижи само за малцинствата.нека да дойдат в североизточна Б-я и да видят кои са вече малцинство и кои са на дъното-българите и в частнос турците.
не съм расист-най-добрия ми приятел е между циганин и туркиня-но ми писна от беззаконие.
soritsark
Младши потребител

Мнениеот fbr65 » 27 Юли 2010, 23:38

Тежко и на държавата, на която и са виновни малцинствата.
fbr65
Потребител

Мнениеот soritsark » 28 Юли 2010, 00:17

нещо май не ме разбра.
ела да ги погледнеш колко нагло се държат и пак ще приказваме.
не слагам всички под един знаменател-говоря за тези с телефоните,които крадът от наивниците зад граница.
яд ме е на тях-данъчните идват да ми правят проверки-това не е така-акт,това не си направил-акт,този образец не си подал-акт!
а тези "малцинства"дето ги защитаваш няма кой да ги провери-те не плащат данъци,водят се социално слаби и вземат помощи на всичкото отгоре.
ЕЙ ЗА ТАКАВА НАГЛОСТ ГОВОРЯ!
яд ме е на държавата,че нищо не прави.
/брат ми хубаво направи,че се махна от тази така наречена"европейска държава"-ще взема и аз да забегна след него,но не това е изхода/
soritsark
Младши потребител

Назад към Съдебна власт