начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

отново конкурс дознатели

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

отново конкурс дознатели

Мнениеот ensu » 19 Апр 2004, 14:58

Колеги, чувам че е обявен конкурс за дознатели. Някой знае ли нещо по-конкретно?
ensu

Re: отново конкурс дознатели

Мнениеот милица » 19 Апр 2004, 16:42

в бургас мина. тестът беше абсолютно същия комисиите също. нищо ново.
милица

Мнениеот ensu » 19 Апр 2004, 16:48

как така мина? кога е бил обявен? Аз разбрах че предстои...:( колко време минава от обявяване на конкурса, подаването на документи и изпита?милица написа:
ensu

Мнениеот valentine » 20 Апр 2004, 11:42

не знам дали ги обявяват публично, но знам, че почти навсякъде търсят дознатели. можеш да се обадиш в РПУ- тата в твоя град и ще ти кажат.Имай пред вид, че процедурата е около една година. Първо има тест с логически задачи, който въобще не е лесен .После те проучват до десето коляно, после медицински прегледи, интервюта.има и юридически изпит-писмен и устен, който също не е за подценяване. А накрая има психотест, който е доста труден, след това пак интервюта...абе въобще трябва да имаш железни нерви и мнго време и търпение за да минеш процедурата.
>
valentine

Мнениеот Daniela Georgieva Yordano » 20 Апр 2004, 11:49

Dani napisa
>
> Колеги, чувам че е обявен конкурс за дознатели. Някой знае ли
> нещо по-конкретно?
Daniela Georgieva Yordano

Мнениеот ensu » 20 Апр 2004, 12:17

Благодаря ви за отговорите. Ще опитам да попитам в РПУ -то , стискайте ми палци :)
ensu

Мнениеот chakast za Stara Zagora » 23 Апр 2004, 17:17

Абе колеги, май пак запецна работата с дознателите. Аз съм от одобрените от месец септември миналата година, минах всички изпити но само питам и никой не се интересува от мен. трябвало да имам връзки за да ме поиска някой от началниците и да ме назначат. АКО ИМА НЯКОЙ ОТ МОЯТА ВЪЛНА В СТАРА ЗАГОРА НЕКА ДА СЕ ВКЛЮЧИ!
chakast za Stara Zagora

Мнениеот от системата » 23 Апр 2004, 17:29

колеги не идвайте . аз от много години там. извън системата е по- добре зависи от вас как и п- какъв начин ще се реализирате. искате работа за 350 лева? С началник педагог или спортист ха!
от системата

ЕЕЕЕ samo za 350lv li e toa napliv? :)))

Мнениеот nekoj » 23 Апр 2004, 18:16

mi kandidadstvajte za na4alnici ve!
nekoj

Re: ЕЕЕЕ samo za 350lv li e toa napliv? :)))

Мнениеот Pitar PAN » 23 Апр 2004, 21:08

ako si mislite che rabotata e lesna se zablujdawate.Izwednaj ste vi se priiska ,izobsto da ne biahte kandidatsvali...
Pitar PAN

Re: ЕЕЕЕ samo za 350lv li e toa napliv? :)))

Мнениеот корумпиран » 25 Апр 2004, 23:31

това са само бакшишите останалото от вас каквото си изчукато по производствата и АКО НЕ ВИ ХВАНАТ . ЧЕСТИТО АКО ВИ ХВАНАТ ВОЕНЕН ПРОКУРОРЛ ПО ДОБРЕ АДВОКАТИ ТУКА НЕ Е ЗА ЗАБЛУДЕНИ ОВЦЕ И РОМАНТИЦИ С ДИОПТЕРИ
корумпиран

Мнениеот 13 » 26 Апр 2004, 20:47

искам само да ви кажа, да не се унижавате като юристи и да работите като дознатели. нямате на представа какво е вътре в системата на мвр и какво ви очаква освен безпаричието има толкова много негативните неща защото няма да ми стигне времето. не идвайте при нас. не се натискайте за тази длъжност няма нищо прекрасно в нея особенно в настоящият момент когато дознанието е под шапката на мвр
13

Мнениеот prp » 26 Апр 2004, 21:35

a nali se govori 4e skoro ste mine pod 6apkata na sledstvietoNaistina li sa zapo4nali izpitie i testovete sastite li sa vseki znae 4e tazi rabota ne e dobra no e po-dobro ot nisto vse pak13 написа:
>
> искам само да ви кажа, да не се унижавате като юристи и да
> работите като дознатели. нямате на представа какво е вътре в
> системата на мвр и какво ви очаква освен безпаричието има
> толкова много негативните неща защото няма да ми стигне
> времето. не идвайте при нас. не се натискайте за тази
> длъжност няма нищо прекрасно в нея особенно в настоящият
> момент когато дознанието е под шапката на мвр
prp

Мнениеот lord » 28 Апр 2004, 15:23

kolegi moje li niakoi da mi kaje kade da nameria podobni psiho testove za doznateli
lord
Нов потребител

Мнениеот gogo-1 » 29 Апр 2004, 01:35

Podobnite testove v knijarnitsata!
gogo-1

Мнениеот prp » 07 Май 2004, 22:12

kade po to4no da gi tarsq
prp

Назад към Конкурси, изпити